Проблем с подновяване на .fr домейн

Green Bars

Well-Known Member
Преди почти година регистрирах .fr домейн в namecheap, като домейна изтича на 28 януари.
В мейла за подновяването бяха написали че домейна може да се поднови само в период от 30 дни преди изтичането до 5 дни преди изтичането.

Днес установих че на 18-ти са изтрили домейна, което е 10 дни преди изтичането, а в неймчийп си седи подканата за подновяване.
На 2 пъти опитах, но ми върна парите.

Писах на съпорта на 2 пъти и никаква реакция.

Някой с подобни проблеми и как да ги разреша?

От: Проблем с подновяване на .fr домейн

Потвърдил ли си го в ICANN ? Защото наистина това е много странно явление ако си потвърдил домейна по имейл значи вероятно е станала някаква грешка в системите на NameCheap.

Сега видях че има имейл, че и те не знаят какво се е случило и ще разследват.
ала бала общо взето

Но какъв имейл от потвърдителен от ICANN или от NameCheap но по-вероятно е нещо системите на NameCheap да са се объркали нещо.

Добре де за френски домейни нямаше ли ограничения, ти как ги избягваш?

За ICANN конкретно за този домейн нямам спомени.
Но по принцип като дойде такъв имейл си го потвърждавам винаги.

Относно как съм взел домейн от .фр, лесно ако имаш човек там с адрес.

За ICANN конкретно за този домейн нямам спомени.
Но по принцип като дойде такъв имейл си го потвърждавам винаги.

Относно как съм взел домейн от .фр, лесно ако имаш човек там с адрес.

Това за адреса е най-малкия проблем ... Но иначе принципно за всички домейни идва потвърдителен имейл ама съм забелязал че никога не идват веднага след като го закупиш идва чак месец, два, три или поне при мене е така ... Дръж ни в течение ако има развитие над казуса защото наистина ми стана интересно как домейн от фирма на световно ниво ще ти издрънчи домейна..

Имам вече 3 мейла от съпорта в неймчийп и всички казват, че не знаят какво става, чакат отговор от френския регистър.

Като ми пратят инфо ще пусна и тук .

Горе