Проблем с получаване с ПИН, след регистрацията ми в Google Adsense?!

BGAT

New Member
Здравейте.
От доста време насам се опитвам да реша проблем с Adsens в гугал. Не ми изпращат кода или поне не стига по никакъв начин до мен. Три пъти съм изпращал на адреса ми който винаги съм имал(пристигат писма и пратки от цял свят) накрая смених адреса с в Сф. и тук нищо ,чакане чакане. Пишеха за решение на нещата във форума, но не мого да се свържа с лицата, не ми дава да посвам на тази тема.
Ако някой може да съдейства, моля помогнете.
 
Здравей, преди бях чела, сега не мога да го намеря, че ако 3 или 4 пъти не дойде, предприемаха някакви действия. Попитай пощи за твоя район, провери пощески кутии. Ако можеш се свържи с пощите, за да видиш има ли информация, че са предавали/ доставяли нещо за теб на твое име. Да не стане, че е предадено другаде. Моето беше дадено на домакиня на входа, ако не бях питала и тя не го беше запазила 4 месеца, нямаше да стане нищо. имай предивид и че идват различно бавно, преди ми отне повече май от 2-4 седмици, както е указано на сайта. Така че понякога може да е 2-3 месеца.
 
  • Like
Реакции: BGAT
При мен от 29 декември 2020г пратено пристигна края на март. Първото беше пратено на 29 декември автоматично от гугъл, второто го пуснах аз от сайта началото на март. При мен пристигна края на март, но кое от двете е дошло незнам.
Доста са тегави
 

Горе