Проблем с регистрацията на дебитна карта в paypal

valery11

Member
Регистрирах си карта в paypal(дебитна),но когато поисках да я свържа с пейпал акаунта ми (link my debit card) за да повдигна лимитите нещо не ставаше.После отидох в банката за да получа някакъв код който те ми бяха казали че трябва да получа но те ми казаха че картата изобщо не е регистрирана и не могат да ми дадат такъв код.Някой да ми каже къде може да е проблемът?Какво още трябва да направя за да получа този код?
 
От: Проблем с регистрацията на дебитна карта в paypal

В извлечението на дебитната ти карта (списъка с покупките) ще имаш плащане на стойност 1,50 EUR, срещу което ще пише нещо от сорта на "Paypal .... 1234". Четирицифреното число накрая ти трябва...

Имай предвид че нормално е да има забавяне от 3-4 дена след рекуестването на кода.
 
От: Проблем с регистрацията на дебитна карта в paypal

Нещо не разбрах проблема ти. Ако се опитваш да линкнеш дебитната си карта към пайпал и не става, явно нямаш пари в картата за да ти удържат 1.5EUR или банката ти не поддържа услугата. А ако вече си я линкнал и са ти удържани 1.5EUR имаш 4 варианта.

1. Отиваш в банката след 3 работни дни и питаш за кода.
2. Проверяваш в банкомата за последни 5 транзакции и си вземаш кода.
3. Ако имаш активирано интернет банкиране, проверяваш го от там.
4. Чакаш извлечението и си го вземаш от там.

При всички положения обаче трябва да изчакаш 2-3 дена.
 
От: Проблем с регистрацията на дебитна карта в paypal

Картата ми е на Централна кооперативна банка и съм внесъл по нея 5 лв,Мисля че това е напълно достатъчно за да ми се удържи тази такса от 1.5 евро която трябва да ми се удържи.
 

Горе