Проблем с AdSense акаунт. - The number of ads you can show has been limited.

Kalcho50

New Member
Здравейте, имам уебсайт, свързан с AdSense акаунт. Google все има проблем с моя трафик, но не знам какъв би бил проблемът.
4.11.2022 г. получих съобщение в AdSense "The number of ads you can show has been limited. For details, go to the Policy center." и ми ограничават рекламите за около 20 дена, пуснат ги, и отново сега на 21.12.2022г. получавам същото съобщение от Google.
Лично аз, нито цъкам на мои реклами, нито правя някакви други мизерии. Блог сайтът е за Български новини и Apple новини.
Трафикът ми е само от Facebook групи. Някакви идеи от какво може да е? Аз ли правя нещо грешно, някой срещал ли се е с тоя проблем?
 

Прикачени файлове

  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    106.1 KB · Преглеждания: 23
Като отидеш в policy center какво ти пише?
1671650185754.png
Сега забелязах, че ме ограничиха днес (21.12.2022г.) пък там пише от ноември 04.11
Невалиден трафик, но не правя нищо нередно, нито пък съм забелязал нещо в акаунта не както трябва. Хората влизат, четят статията и излизат това е. Да не би да е, защото спамя все в едни и същи групи (10 на брой) и влизат да четят само едни и същи хора? (предполагам, че са едни и същи, но не съм сигурен! Само съм забелязвал, чат пат едни и същи да ми харесват постовете.
 
Възможно е нарочно да ти цъкат по рекламите. Конкуренция нещо. Възможно е и заради трафика. Пускай и по други групи, намали броя на рекламите и чисти кеша по-често.
 
Възможно е нарочно да ти цъкат по рекламите. Конкуренция нещо. Възможно е и заради трафика. Пускай и по други групи, намали броя на рекламите и чисти кеша по-често.
Кой кеш?
 
Ще опитам това, ако изобщо ми махнат ограничението
Мда, всяко следващо наказание ще е с по-дълъг срок и ще минава по-строга проверка.
 
Може би вече проблемът се е решил, но - при нас това се оправи с вдигането на трафика.
 

Горе