Проблем с ADsense

fil

New Member
Здравейте, преди около месец се регистрирах в google adsense но пропуснах да напиша пълния си адрес получих майл, че не ме удобряват и да оправя информацията си. Оправих я пратих им го пак и от тогава си седи така. Чака удобрение. Мога ли да направя нещо или да продължавам да чакам (макар, че май е безсмислено). Ако се регистрирам от същия компютър и име най-вероятно ще ме баннат... Има ли някой с подобен проблем и решение? Благодаря предварително.
Поздрави Филип.
 
От: Проблем с ADsense

Здравей, след като веднъж са те отхвърлили, вторият път разглеждат сайта по обстойно. По-добре изчакай да ти го одобрят, не предприемай други стъпки от рода на да си правиш друг акаунт, защото ще те засекат. Няма да мине повече от седмица и 1-2 дена, СПОКО :)
 
От: Проблем с ADsense

Мерси, но вече мина над месец и затова се чудя какво да правя. Но ще чакам явно :)
 
От: Проблем с ADsense

смени си сайта и пробвай пак, най лесно е с някой блог
 
От: Проблем с ADsense

Смених го, ама пак без резултат. Единия сайт е с около 400-500 уникални на ден другия с около 90 средно. обаче на единия бях сложил реклами от Етаргет и май не бях ги махнал. Това може ли да попречи?
 
От: Проблем с ADsense

няма значение от посещенията, гледат уникалност и съдържание, дай ги тези сайтове да ги видим
 
От: Проблем с ADsense

pchelarstvo. com boxem. org ето ги. В момента съм сложил преларството в adsense.
 
От: Проблем с ADsense

сайтовете не би трябвало да имат проблем, освен ако съдържанието е копирано
 
От: Проблем с ADsense

Ами на Boxem, повечето е превод от, немски, английски и македонски. На пчеларството не поствам само аз и незнам за повечето статий, има някои който са копирани, закони и други промени. Но предполагам ако е заради това би трябвало да ми пишат, че не ме удобряват.
 

Горе