Проблем с Facebook Ads

Sofia Stankova

New Member
Здравейте, някой друг има ли проблем с Facebook Ads, създадох няколко реклами вчера сутринта и още нищо не е одобрено. Направих си експеримент с boost post и рекламата беше одобрена до 20 мин.
 

tedkata_m

Well-Known Member
Бавят ги доста, понякога над 24 часа. Имай търпение, ако не я одобри, то ще ти каже.
 

Mat

Active Member
Всеки тип реклама отнема различно време за одобрение, което допълнително зависи от типа текст + банер/видео, който се ползва + дали акаунта е нов или стар, колко пари харчи на ден, каква му е историята с одобрени/неодобрени реклами и т.н. и т.н.

Ако одобрението се забави повече от 36-48, копирайте ад сета наново 1-2 пъти, за да форсирате евентуално системата да разгледа новите сетове по-бъро и преди стария. Понякога работи, понякога - не.

Поздрави!
 

Sofia Stankova

New Member
Здравейте, копирах ги и вчера и днес, все още не са разгледани и одобрени, вече 48 часа някъде. Получила съм имейл на 20,05 , че някой ме е рипортнал за copyright и случаят е oтворен. Най-вероятно нелоялна конкуренция, защото няма кой да предяви copyright на моите снимки. Възможно ли в това да е причината поради която не ми се одобряват рекламите?
 

Yurnero99

Active Member
Какъв вид реклама си пуснала и с какви снимки/видеа ? Преди ползвала ли си ги ? Пробва ли да се свържеш със съпорта ? Колко spend има акаунта ти ?
 

Sofia Stankova

New Member
Здравейте, пуснала съм реклама само със снимки , ползвала съм ги преди . Опитах се да репортна за бъг, но още нямам нищо, със статус подадено е и получавам само автоматичен отговор. Старите ми реклами си вървят, spend за седмица е около 900 долар, изобщо около 36000
 

Yurnero99

Active Member
Говориш ли английски ? Свържи се със съпорта и ги почвай. Обясни им, че търпиш загуби, преди не си имала проблеми с изображения и рекламите. Напомни им, че си им дал 36 000 долара.
Освен, че ще се задействат трябва да ти дадат и ваучер.
 

Sofia Stankova

New Member
Как да се свържа със съпорта? Досега съм докладвала само за бъг, никъде не мога да намеря друг вариант за връзка с тях. Изпращат ми имейли с noreply.
Горе-долу се справям с английският, мисля че ще успеят да ме разберат.
 

Sofia Stankova

New Member
Супер много ти благодаря , свързах се с Фб и в момента ръчно ми ги одобрявят, без да преувеличавам инфото , което ми даде е едно от най-полезните неща, на които съм попадала тук. Много съм ти признателна :)
 

Yurnero99

Active Member
Не забравяй да им кажеш, че си претърпяла големи загуби и т.н.
Няма да го жалиш Зукито!!
Напред и нагоре само.
 

ilianskia

New Member
Yurnero99 - с коментарите си и насоките в тази тема си помогнал на доста хора.
Много са малко тези които знаят за възможността за чат със съпорта.
 

Yurnero99

Active Member
Те се крият мишките, ама ги намираме. И от Google Ads се скриха, aма това им е номера и пак на английски трябва да се говори 00 800 1164 481 и ако да те записват даваш YES, защото иначе не та свързват.
 

Sofia Stankova

New Member
Абсолютно е така. Питала съм за няколко неща във форума и като че ли досега не бях попаднала на адекватна помощ по даден въпрос. Сигурна съм, че изключително малко хора знаят за този вариант, защото тъсих много и на доста места и навсякъде - греда.
 

Горе