Проблем с Google adSense ..

skittles

Member
Здравейте, имам adSense акаунт, но съдружникът ми направи авто-рефреш на страницата в сайта в отделни html страници и натрупахме сумати фалшиви импресии. Акаунта не е регистран от моя компютър, но имах пълен достъп до него. Доколкото съм запознат adSense проверяват всичко когато поискаш плащане .. в момента имам 50 евро (под минималният праг) и няма как да поискам плащане за да разбера дали ще ме банват или ще ми задържат част от приходите..
Направих нов сайт (blogspot) и искам да му сложа реклами от adSense.. кажете какво ще е най-добре като вариант..
Да продължа да използвам този си акаунт?
Да изтрия старият акаунт със 50 евро и 35 евро нефинализирани приходи и да регистрирам нов за новият сайт (blogspot)? (Сайта от когото сме правили фалшивите импресии е спрян)..
Да регистрирам нов adSense акаунт от друг компютър като използвам teamviewer (примерно) на братовчедка ми и да си направя мейл с бета достъп до adSense акаунта?
Ако имате по-добри идеи - предлагайте!
 
Последно редактирано:
От: Проблем с Google adSense ..

Невалидни кликвания и импресии
Издателите нямат право да кликват върху рекламите, показвани от самите тях, нито да използват каквито и да е средства за изкуствено увеличаване на броя на импресиите и/или кликванията, включително ръчни методи.

Кликванията върху рекламите от Google трябва да са вследствие на искрен интерес от страна на потребителите. Всеки метод, който изкуствено генерира кликвания или импресии на показваните от Вас реклами от Google, е строго забранен. Забранените методи включват, но не само, многократни ръчни кликвания или импресии, инструменти за автоматично генериране на кликвания и импресии, както и използването на роботи или измамнически софтуер. Моля, имайте предвид, че кликването от Ваша страна върху показваните от Вас реклами по каквато и да е причина е забранено.
 
От: Проблем с Google adSense ..

Ето ти няколко съвета. Но като те слушам никой от двамата не си е направил труда да прочете условията, за което ЕВАЛАТА. :)

1. Продължи със същия акаунт, но зарежете всякакви подобни скриптове и глупости. АКО НЕ, независимо с какъв акаук сте, ще го ядете.

2. Не знам какво д те посъветвам за смяната, но реално е хубаво почване на чисто. Добре бе, нали го знаете това, защо го правите? НЕ ми се сърди, но това е по-тъпо от момента, преди време тук, в който ми пишеха на лично да си кликаме адаенса.

Ако си генерирал голяма сума по този начин, по-добре на ново, човек. Ако е малка, центове, до долар, по може да ви се размине, ама голями, не знам дали ще минете. ;)

И си опичайте ума.
 

Горе