Проблем с GoogleAdsense!Помощ?

bisho

Active Member
Здравейте!
Преди няколко дни ми одобриха сайта за показване на реклами от Adsense. Поставих кода за автоматични реклами директно в head-а на сайта. Всичко точно показаха се реклами след определено време, но реших да добавя и един код към генерирана от мен реклама, а не от автоматичните, показа се и тя. От вчера обаче в началната страница на сайта не се показват никакви реклами,нито автоматичните нито ръчната добавена от мен. Проблема е само в началната страница, на всякъде другаде се показват реклами. Моля за помощ, от какво може да е този проблем и как да го реша?

Поздрави!
 
Последно редактирано:
ctrl+shift+i
 
Върни нещата както са си били, щом си пипал само 1 файл ( просто върни само него ). Можеш чрез различни инструменти да върнеш "времето назад" на целият сайт.. ако е чак толкова омазано.
Може и да има модул които да чупи, може да са 101 неща..
Ако не можеш сам, пусни обява и си плати някои да ти помогни или помоли приятел програмист
 
Извинявам се, но не Ви разбрах отговора. Ще може ли да поясните?
Стъпка едно - провери за грешки в конзолата.
 
Проблема е само в началната страница, на всякъде другаде се показват реклами.
Това надали е проблемът...
Провери в Policy Center за нарушения.


Към автора - предполагам става дума за WP? Ако е така, сложи някой плъгин за реклами, след като се затрудняваш с поставянето на кода.
 
Проверихме кода в Head и изглежда няма грешка там, кофтито е, че като поставя рекламния код в джаджите отново излиза на определени страници реклама, а на определени е празно/
Това надали е проблемът...



Към автора - предполагам става дума за WP? Ако е така, сложи някой плъгин за реклами, след като се затрудняваш с поставянето на кода.
Да, за WP става въпрос. До сега не съм имал проблеми.
 

Горе