Проблем с Western Union

От: Проблем с Western Union

да де.. Adsense-bg (ет) google.com
копирах направо от горното и махнах само -support думата :)
не съм видял че е грешно


Опа на него емейл съм писал объркал съм се ама от вчера чакам отговор и.. ще чакам какво друго да правя :) Да ви кажа писах в няколко форума никой нищо не може да ми отговори...:( дано както казва един приятел "гоогле иска да ти спести парите които ще пръснеш за нова година" е след нова година да мога да си ги взема.. иначе бая пари ще изгърмят ....
 
От: Проблем с Western Union

Здравейте отново днес влязох в моя профил в адсенс и ето какво виждам:

http://store.picbg.net/pubpic/05/17/f955109618690517.jpg

свързвам се с екипа на адсенс но както винаги тяхния БОТ отговаря.. Никакви задържания не съм правил.. дори не сам си редактирвал профила гледах насторйките за плащане са ми следните :

Задържане на плащанията: Моля, изпращайте моите плащания ежемесечно.


Невиждам просто от каде идва тоя проблем...



 
Последно редактирано:
От: Проблем с Western Union

100 долара за нова година много ли са?
 
От: Проблем с Western Union

Ами те не са 100 колкото трябва да взимам повече са.. Вижте само каква бъгава подръжка:
* * * Това е автоматичен отговор. * * *

Здравейте,

Благодарим Ви за изпратения имейл. Докато преглеждахме данните в профила Ви, установихме, че правилно сте въвели Вашия П�Н. С това профилът Ви има право да получава плащания и няма да е нужно в бъдеще да въвеждате друг П�Н за него.

Поздрави,

Екипът на google adsense
 
От: Проблем с Western Union

Изглежда ми като технически проблем. Но мога само да гадая какво е. Хубавото е, че днес е последния почивен ден и скоро ще ти обърнат по-голямо внимание от съппорта.
 
От: Проблем с Western Union

Ами а дано.. щото нещо почнаха да не ми допадат.. около 70 клика на ден обща сума за деня 1 - 2 $ ..
 
От: Проблем с Western Union

Аз в момента имам доста подобен проблем. Днес обиколих 3 банки в две от които директно ми казаха, че не виждат такава транзакция, а в третата ми казаха, че им изписва, че транзакцията е била анулирана. 10 мин. по - късно си влизам в профила в Адсенс и абсолютно всичко изглежда наред. Сигурен съм, че контролния номер е верен, след като в първата банка не стана го сверих и смея да твърдя, че 10 цифри не се бъркат. От хелп центъра на Г. ми казват, че сигурно са минали 60 дена, обаче парите са пуснати преди точно 6 дена, което си е 10 пъти по - малко от 60. Наистина нямам никаква идея защо, къде и поради какво е този проблем знам само, че нещо и на мен почва да не ми харесва така, защото WU съм го избрал щото уж е по - бързо и не се чака, но ако ще се наложи да чакам по - повече от седмица и нещо такова доста ще обмисля как да процедирам за напред. Някой друг наскоро имал ли е подобен проблем като гореописания и по - важното дали е успял да го отстрани въпросния проблем някак и как?
 
От: От: Проблем с Western Union

Ами те не са 100 колкото трябва да взимам повече са.. Вижте само каква бъгава подръжка:

Ето ти го преведено:
* * * Това е автоматичен отговор. * * *

Здравейте,

Благодарим Ви за изпратения имейл. Докато преглеждахме данните в профила Ви, установихме, че правилно сте въвели Вашия ПИН. С това профилът Ви има право да получава плащания и няма да е нужно в бъдеще да въвеждате друг ПИН за него.

Поздрави,

Екипът на google adsense

Подобни проблеми с кодирането се решават с този инструмент (или като се ползва GMail):
http://2cyr.com/decode/?lang=bg
 
За това ползвам Мъниграм. Имат офиси в цялата страна, а и таксите им са по-ниски.
 
Да, Галине можеш. По Moneygram можеш да пращаш долари, левове и евро, но валутите на получаване зависят от политиките в другата държава.
 
Здравейте!
От няколко дни ми излиза това съобщение в Google Ads. Скоро изтичат няколко срока на акаунти. Какви документи са най-адекватни за предоставяне за преминаване през тази п
appvalley tutuapp tweakbox

роверка. Същият ми е въпроса както за чуждестранни, така и за фирма с акаунт в България. Ако някой се е сблъсквал с целия процес, ще съм много благодарен ако ме разясни поне с малко, този казус.

Поздрави!
 

Горе