Програма за докарване на трафик

Andrew

Member
Здравейте,

Купих си една китайска програмка от един човек, който надълго и на широко ме убеждаваше, че с нея мога да си докарам допълнителен трафик към сайта. Това беше преди половин година и може би повече. Тогава се опитвах да развивам едно сайтче и мислех, че ще ми е полезна. Тествал съм я няколко дни и мога да кажа, че работи и трафик има. Спрях я, защото не разбирах как го прави и ме беше страх дали няма да е повече във вреда. Казах си, че ще проуча въпроса преди пак да я пусна. После забравих за нея и днес, докато преглеждах едни папки я видях и реших да я споделя с вас. Метнах я на гугъл драйва. Не мисля, че програмката е вирус, но нямам никаква идея как работи.

Пишете впечатления ако някой я пробва.
 
От: Програма за докарване на трафик

Тези програми не мисля, че ще са от полза за реале трафик
 
От: Програма за докарване на трафик

Да както и предположих за jingling става дума. Ще си изгубиш времето не се занимавай с тая простотия. Пробвал съм го и съм го използвал преди години за "трафик" към порно сайтове с рекламки от exoclick и juicyads. Вършеше работа 1 месец и ония веднага се усетиха. Аз го ползвах със sandboxie демек няколко бота едновременно, дърпа ти рам като откачемо и процесор също. Но пак ти казвам няма смисъл от него в днешно време.
 
От: Програма за докарване на трафик

Такива ботове само създават "плацебо" ефект, че се случва нещо, а реално само ти объркват аналитикса. По-добре дори да ги филтрираш оттам за да знаеш поне какво наистина се случва с истинския ти трафик и откъде е.
 
От: Програма за докарване на трафик

Не съм наясно. Според аналитика докарва реален трафик. Ето инструкцията

естествено, че е реален трафика, както виждаш чуждите сайтовете при теб, така някой друг отваря твоя сайт!

сам си преценяваш дали такъв "трафик" ти върши работа...
 
От: Програма за докарване на трафик

Не бих ти препоръчал да използваш софтуер за линк билдинг освен ако не търсиш бързи и краткотрайни резултати. Въпреки че ботовете доста се развиха с времето, все още не могат да изместят човешкия фактор и качествената оптимизация.
 
От: Програма за докарване на трафик

Подобни програмки за докарване на трафик могат само да увеличат постъпващия трафик в задния двор на ползващия ги.
 
От: Програма за докарване на трафик

Трафикът като самоцел не върши работа, трябва да бъде таргетиран. Особено ако се предлага продукт, който е в определена ниша.
 
От: Програма за докарване на трафик

Трафикът се докарва посредством различни техники, но според мене подобни ботове не вършат работа.

Фейк трафик не ти трябва, тъй като лесно се разбира от една справка в аналитикс, която ти показва, че посетителите са престояли на страницата ти 0:00 минути.

Преди време имаше разни шмекери дето помпаха изкуствен трафик в сайтовете си и ги продаваха... Ама това вече не става, тъй като хората не ядат орехите с черупките.
 
От: Програма за докарване на трафик

JingLing определено е не става за това, но има други ботове, който помагат за позиционирането. JingLing съм го ползвал преди време, за регулиране на CTR в Адсенс 8) и за това си вършеше работа тогава. Дори съм получавал кликове от ботовете. Ако някой ще ползва такова чудо, не го инсталирайте на компютъра си. Един евтин VPS е идеален за целта.
 

Горе