Програма за увеличаване на трафика към сайта ви??

tricky

New Member
Здравейте, зопаднах на един блог, чийто автор, твърди, че с помощта на програма може да увеличи посещаемостта на сайта ви. Има ли полза от подобни програми? Ползвали ли сте такива методи за увеличаване на посещаемостта? Звучи ми спамърско и предполагам, че основната идея е трафик на собственика на сайта, но все пак реших да попитам.

Ето и текста от въпросния блог:

„.....Да кажем, че желаете в статистиката ви, без значение къде и каква е тя, дали tyxo, например или google analytics, да се отразява много по-голям брой показвания. Няма начин, данните там не подлежат на манипулиране, нали! Затова и всеки им вярва. Та, какво ще кажете, ако можете да си поръчате 100 или 200 показвания дневно повече? А 1000? Естествено, за статистиките зад тези показвания ще стоят реални потребители и само вие ще знаете, че това са всъщност... програми, минаващи през сайта ви. Ако подобно предложение ви интересува, нека ви обясня още.

Повишаването на показателите на сайта ви по този начин, се извършва от он-лайн програма, автоматично зареждаща вашият сайт в браузъра на регистрирани в програмата потребители, които трупат от такива зареждания точки, осигуряващи им включването в програмата и на регистрирани от самите тях сайтове. Всеки сайт се сменя от следващ на всеки 20 сек. и така за 1 минута "гледащият" потребител получава право на 3 показвания на включените от него сайтове, което за 1 час "гледане" ще означава право на 180 показвания на неговите (общо). Т.е. ако вие сте "Гледащият", можете да си осигурите толкова показвания, колкото си "заработите". Малък допълнителен плюс има в това, че докато вашият сайт се показва от програмата някому, последният може да реши реално да го отвори и разгледа, което вече ще ви донесе и реален посетител. Ако желаете лично да участвате в тази програма, което е безплатно, регистрирайте се на този адрес: Traffic.F3bg.Com

Аз ще ви предложа и един платен вариант на горната възможност - аз да съм "Гледащият" вместо вас. От вас ще се иска само да кажете колко показвания на сайта си искате (максимум 25 показвания за час или 600 на ден) срещу 3 евро на месец. Ако предложението ви устройва, увеличението посещенията на сайта ви може да започне по всяко време и да продължи колкото време сами решите, веднага след заплащането на съответната сума чрез.....
А ако предпочитате показателите показвания и посещаемост на сайта ви да са плод на активността на реални потребители, трябва да сте готови за доста по-голяма цена за услугата, но аз съм на разположение и за това.”
 
От: Програма за увеличаване на трафика към сайта ви??

Хубава реклама си направи....но по добре всеки да помисли как да привлече реални посетители а не виртуални. Та нали заради това правим сайтовете, и другите да ги виждат. Файда от тези програми няма, изпробвано е в началото, пък и Гугъл не отчита трафика към сайта, та да излезнеш по напред в класацията.
 
От: Програма за увеличаване на трафика към сайта ви??

Не, сайта не е мой. Нямам нищо общо с него. Може би не трябваше да слагам линк към него, за да не звучи като реклама. Както и да е, важното е, че няма файда от тях:) Това е, което исках да разбера. Благодаря.
 
От: Програма за увеличаване на трафика към сайта ви??

Е, ако ти плащат на импресии или искаш да впечатлиш рекламодатели, може и да има файда... Въпреки това, това все пак не е реален трафик и рано или късно ще го д*хаш според мен. Така че дългосрочни ползи не търси по този начин...
 

Горе