Програма за управление на складова наличност и още?

webstil

Well-Known Member
На кратко реших да пусна тази тема, защото не открих подобна, мисля че ще е полезна за мен и за други. Имам малко онлайн магазинче, започна ей така на шега, обаче вече има доста различни продукти с множество бройки. Същевременно няма да имам скоро време да се занимавам така активно и ще трябва да намеря човек да ми помага. Искам по възможност да мога да го контролирам по някакъв начин, в смисъл такъв да не ме краде много :D Знам, че тук има хора с доста богат опит и ми е интересно как се справяте Вие?


1) Трябва ми програма, с която по-лесно да контролирам наличността на продуктите, магазина ми е на OpenCart, идеи?
2) Същевременно по някакъв начин човекът, който работи за мен да може да променя наличности, но да не ми изчезват по 2-3 бройки на ден от тези негови действия? Възможно ли е? Това при положение, че е недобросъвестен естествено, ако е обратното няма проблем, но винаги трябва да се готвим за по-лошият вариант.

Не са ми ясни нещата, тъй като досега с всичко в магазина се справях аз, но вече няма да мога, тоест още мога, но в близко бъдеще няма да е възможно. Искам да направя плавен преход от това аз да върша всичко към това друг да върши доста от нещата и същевременно аз да мога да контролирам и следя какво се случва.
 
От: Програма за управление на складова наличност и още?

Аз не разбрах точно какво ?
Записваш си, че има 10 зелени чушки, 6 дини и т.н. и в края на месеца вадиш продажби и гледаш наличности. Или инвентара е много ?
 
От: Програма за управление на складова наличност и още?

Ами почва да става доста. Същевременно нали гледаш ги наличностити, ама човека , който ще работи при мен също ще има право да ги сменя и така да речем имаш 10 чушки, продаваш 1 и трябва да ти останат 9 нали? Но той да речем ги променя, че първоначално са били 9, т.е. след 1та продажба остават 8 и 1 чушка си взема за себе си? Това как се контролира? Всеки месец или на определен период да речем трябва да правя проверка и да ги засичам или? :)
 
От: Програма за управление на складова наличност и още?

Само онлайн магазин ли имаш ? На каква платформа е ? С задаване на права не става ли ?
 
От: Програма за управление на складова наличност и още?

Само онлайн, но скоро може да станат 3 магазина. Open cart, не се бях замислял за задаване на права на потребители директно в сайта, дали ще стане?

П.П. Изтеглих това на Micro Invest Sklad Pro доста добро е, има много неща в него, ще трябва да отделя време да го разуча, но определено и за по-големи бизнеси изглежда супер.
 
От: Програма за управление на складова наличност и още?

Мисля, че от Opencart можеш да задаваш права. И само поръчки да обработва помагача. Да не може да бара артикули, наличности и т.н.

Ама помисли и като ти върнат артикула как да го вкараш пак.

А колкото до Microinvest модула, мисля, че е оферта, ако имаш и офлайн магазин, който е със Складовата програма на Microinvest.
 

Горе