Търся: Програмист за изкарване на мачове и коефициенти от API

Firefly

Well-Known Member
Рейтинг - 90.5%
19   2   0
Накратко:
имаме сайт за футболни прогнози и информация по темата. Необходимо е по някакъв начин, в табличен вид да се изкарват автоматично мачовете от Английска лига примерно - кои отбори играят, коефициенти за тях, прогноза кой ще победи. Евентуално още някоя подробност, но това е най-важното. Примерно АПИ - https://www.goalserve.com/en/sport-...eVx2hQgfZaZT9aN9X-oM3OzAixReofGkaAtwzEALw_wcB

Търсим човек, който има опит с извличане на информация от API. Важно е да се посочи приблизителен срок колко бързо може да извлече поне грубо информацията, защото сме си патили с хора, които 2 години пишат код, който не работи. А реално се предполага, че за няколко дена основните неща могат да се извадят. Цената ще я договорим.

Търси се подобен резултат като таблицата тук: prognozite.org
Само че инфото да се зарежда автоматично през API-то

Сайтовете, на които ще се ползва са на Wordpress, ако това има значение.
 
Здравей,
имам подобни сайтове и съм теглил много информация от API, но също така и съм взимал подобна информация от безплатни сайтове.
Пиши ако искаш на лично, за какво точно става дума и ще ти кажа за колко време.
 
Искате данните просто да се появят на вашия сайт както идват от провайдъра или ще трябва и да се обработват
един провайдър ли ще е или няколко? Или сега ще е един пък по нататък "ще видим"
слагам една диаграмка за възможните начини да се направи

вариант 2 би имал смисъл да се се прави, ако в бъдеще ще се интегрират други провайдъри и данните ще подлежат на по сложни операции (сечения обединения) примерно

бих се захванал с втория вариант,
Въпреки, че като гледам prognozite.org май по скоро търсите първия? :rolleyes:
 
Тъй като сме имали неприятни моменти с предишни разработчици, търсенето като за начало е основна таблица с информация и прогнози като примерната, която дадох. Ако постигнем това, ще се доразработи постепенно с още данни и функции.

За момента намерихме човек, който се захвана със задачата. Получих и още няколко много добри оферти, така че в случай, че не се получат нещата, ще се свържа със следващия :)
 

Горе