Програмист за онлайн игра с въпроси

Firefly

Well-Known Member
Рейтинг - 90.5%
19   2   0
Търся човек/екип за изработка на онлайн игра с въпроси. Става въпрос за игра от типа тривия или бесеница - точната концепция ще се обсъди допълнително. За да се добие представа, ще посоча игрите в djagi com, макар и да не търся нещо чак толкова про на този етап. Идеята е да се върти около състезателния елемент - тоест трябва да се трупат точки, да има класации и евентуално награди и платени екстри.

На първо време е достатъчно да се изгради нещо работещо като основа, след което да се доработва и разшриява. Идеята е в последствие да се превърне и в мобилно приложение.

Ако не се намират кадърни програмисти тук, ще оценя, ако ме насочите къде да ги търся, може и по чуждите пазари. Съотвено ще се говори и за цена, която да е в рамките на разумното, оценявам служността и трудоемкостта на проекта като цяло.
 
От: Програмист за онлайн игра с въпроси

Какво значи цена в рамките на разумното?
Как ще оцениш сложността и трудоемкостта като не си специалист в тази област?

Легално ли искаш да се случат нещата или под масата?

Пиша ги тези въпроси публично, защото предполагам и други би ги интересувало ;)
 
От: Програмист за онлайн игра с въпроси

В рамките на разумното значи, че няма смисъл да се коментират оферти за 3-4-5 хиляди лева с хора, които не могат да предоставят предишни проекти в същата сфера.

Кое дали ще е легално?

Като цяло говорим за занимателна игра с въпроси, която да изглежда и функционира прилично, като имаме ли една работеща основа, да може да се надгражда и допълва с функции. Дадох за пример игрите в джаги ком, просто там ми харесва как са изпълнени, не целя да ги копирам. Всъщност колкото по-семпло е направено, толкова по-добре (ясен геймплей, изчистени графики), но е важно да го има състезателния елемент с точки и класации.

Човек, който се е занимавал с това, ще е наясно какво може да предложи. Детайлите около проекта ще се обсъдят подробно с евентуалния човек/хора.

Ако някой има и предложения за студия/програмисти в бг и извън бг, ще се радвам да ги споделите.
 
От: Програмист за онлайн игра с въпроси

Легално значи с договор.
 
От: Програмист за онлайн игра с въпроси

Питай във форума на телерик/ софтуни, има доста нинджи там
 

Горе