Green Bars
Well-Known Member
Продавам Рок и Метъл Концерти в България + фейсбук страницата към блога.
Какво се продава :
- домейна rockinbulgaria.info
- блога, който е хостнат в blogger и е свързан с горепосочения домейн
- страницата във фейсбук, която в момента има 3000+ фена, набрани от фенбокса, така че феновете са строго таргетирани.
Блога е на 2 години, като се класира в топ резултатите по основни ключови думи.
Посещения за месец май :
Search Engines 7,478.00 (88.36%)
Direct Traffic 672.00 (7.94%)
Referring Sites 311.00 (3.67%)
Процедурата на продажба е следната :
Пращате оферти на ЛС, при харесана от мен оферта се прави продажбата.
Може да се продаде по отделно блога или фейсбук страницата, ако някого го интересува само едното от двете.
Плащане предпочитам през пейпал, като първо се прави на 100% плащането, а след това се прехвърля блога и фейсбук страницата.
Така , ако имате въпроси, пускайте ги тук в темата, за да не отговарям многократно, а офертите си ги пращайте на ЛС.
Едит: За приходите от блога : 3-5$ месечно от адсенс. Преди време продавах и линкове, но последните месеци не съм продавал.
Едит 2: Начална Цена : $200 - може да бъде коментирана в двете посоки, взависимост от търсенето.
Благодаря!
Какво се продава :
- домейна rockinbulgaria.info
- блога, който е хостнат в blogger и е свързан с горепосочения домейн
- страницата във фейсбук, която в момента има 3000+ фена, набрани от фенбокса, така че феновете са строго таргетирани.
Блога е на 2 години, като се класира в топ резултатите по основни ключови думи.
Посещения за месец май :
Search Engines 7,478.00 (88.36%)
Direct Traffic 672.00 (7.94%)
Referring Sites 311.00 (3.67%)
Процедурата на продажба е следната :
Пращате оферти на ЛС, при харесана от мен оферта се прави продажбата.
Може да се продаде по отделно блога или фейсбук страницата, ако някого го интересува само едното от двете.
Плащане предпочитам през пейпал, като първо се прави на 100% плащането, а след това се прехвърля блога и фейсбук страницата.
Така , ако имате въпроси, пускайте ги тук в темата, за да не отговарям многократно, а офертите си ги пращайте на ЛС.
Едит: За приходите от блога : 3-5$ месечно от адсенс. Преди време продавах и линкове, но последните месеци не съм продавал.
Едит 2: Начална Цена : $200 - може да бъде коментирана в двете посоки, взависимост от търсенето.
Благодаря!
Последно редактирано: