Продавам РАБОТЕЩ и печеливш онлайн магазин jewelrypalace.shop

Vibop

New Member
Поради трайно установяване в чужбина продавам работещ сайт с домейн:

www.jewelrypalace.shop

Продава се сайта и домейна, но не и продуктите в него.

Сайта е с над 300 последователи, работи на система OpenCart (опенкарт система), с която леко и бързо се работи, като системата е актуализирана във времето... Има си купони за намаления, регистрации, автоматично изпращане на съобщение към потребителите и ...всички необходими функционалности за нормална работа на онлайн магазин.

Сайта има бутон и всяка снимка, която се качва в сайта автоматично се появява и във Фейсбук страницата.

На всяка снимка автоматично се появява и лого в страницата т.е. платен е допълнителен бутон за тази цел.

Всички текстове са верни и уточнени, съгласно изискванията и Закона за електронна търговия.

Има бизнес профили в olx и bazar.bg.

Сайта е работещ и печеливш и към момента, но вече реших трайно да се установя в чужбина и от разстояние е трудно да се контролира, а и вече не става...Нямам необходимото време.
Зная, че сумата от 550 лв., която съм посочила е ниска, но искам някой да си го доразработи и да печели от него, защото при създалата се ситуация няма как да го правя, а не искам да се изоставя просто така.

Бих искала да носи печалби и късмет на човека, който си го вземе и доразработи.
 
Тея 300 души във фейса да не са купени? Гледам като пускаш в страницата неща, нямат и един лайк
 
Привет, 1. Ако да купени нямаше да бъдат над 300, а над 1000 ако си направите труда да видите колко приятели и последователи имам във Фейса 2. Извинявам се, но...Вие да сте чували за СЕО оптимизация и Гугъл реклама и...защо трябва да разчитам на хора от Фейсбук, където се качват основно лични снимки
 
Какви са приходите на месец от поръчки? И какво е "СЕО Оптимизация"? Оптимизация за СЕО-та и шефове?

Тоя сайт недоразумение ми прилича на онея сайтове, дето ги пуска един друг потребител, дето качва 50-60 снимки, сетъпва някаква шит тема, купува някакъв идиотски домейн за 1 долар, и ги пуска за продажба за около 500-600лв.

Пък за фейсбуук, ти сам го изтъкна, тея 300 души един лайк не са ти дали на последните постове. Може да си нямал пари да поръчаш повече лайкове, като се има предвид какъв домейн си избрал.
 
Последно редактирано:
Blinky няма да е зле да сложи някакви изисквания, за да се филтрират такива като тебе, например ако се продава магазин, да има информация от аналитикс + продажби и чист приход и дали е рекламиран спрямо продажбите.
 
Не се излагайте повече! Нямам излишно време да се занимавам с т......и!
Успех с продажбата и не им се връзвай. Те се заяждат с всички, избиват си комплексите.
 

Горе