Продава се: Продавам ФБ страница с 31 000 фена

nikste

Active Member
Рейтинг - 90.9%
10   1   0
Продавам активна ФБ страница с 31 000 фена. Страницата е тийнейджърска и феновете са най-вече от 18 до 24 години.

Цената е 1 стотинка за фен.

За въпроси и статистики пишете на лично.
 
Последно редактирано:
След като увеличих постовете, които публикувам на ден, показателите на страницата скочиха 3 пъти и се увеличават. Мога да докажа всичко с графики колко е активна страницата.
 
Това са резултатите постигнати благодарение на това, че започнах по-често да публикувам. В страницата никога не е спамено с постове към други сайтове и всички последователи са идвали по естествен начин. Активна и натурална страница! Резултатите ще се увеличават с всеки изминат ден.

Цена: 1 стотинка на фен!

Плащане: ePay, банкова сметка или в брой

azteenagera8.jpg
 
Показателите на страницата продължават да растат и вече са двойно повече и то само от публикуване на постове. Рийча достигна 340 000, а седмичните харесвания на самата страница 441 и растат. Този, който я вземе страницата до сряда ще получи като подарък 1 седмица сериозна поддръжка на страницата, където обещавам още повече да се подобряват показателите на страницата. Цената остава 1 стотинка на фен!

azteenagera9.jpg
 
Резултатите продължават да растат. Гоним 1 000 000 рийч и по 1000 нови фенове на седмица. Всичко се постига само с публикуване на постове, свързани с темата на страницата, в която никога не е спамено.
Цената е все още 1 стотинка на фен!

azteenagera12.jpg
 

Горе