Продавам банер реклама в сайт за обяви, новини и забавление 112.bg.com

redrum

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
23   0   0
Здравейте,

предлагам няколко възможности за банер реклама в страница за обяви, новини и забавление 112.bg.com със средно около 1000 уникални посетителя (дневно), 3000 преглеждани страници (дневно) и 3-7 минути среден престой на посетител.

Географски погледнато 75% от посетителите се намират на територията на Република България, 5% се намират на територията на САЩ и 20% са на територията на ЕС (извън България). Според наше вътрешно проучване 40 % аудиторията посещава забавната част на сайта (галерии), 10% чете новините и 50% се интересува от обявите.

Банерите са със 100% ротация, като се появяват на всички страници и са с размери:

1 банер - 468px X 100px
и 3 банера - 240px X 190px

Нека който се интересува ми пише ЛС или тук в темата.

От: Продавам банер реклама в сайт за обяви, новини и забавление 112.bg.com

Изпратих Ви лично съобщение.

От: Продавам банер реклама в сайт за обяви, новини и забавление 112.bg.com

Една от рекламните позиции вече е заета. Реших да променя и да обява цените тук в темата. Цените са на ден, като минимума за наемане на позиция е 7 дни.

Свободни са:

1 банер 468px X 100px. със 100% ротация - цена 2 лева/ден
1 банер 240px X 190px. със 100% ротация - цена 1.4 лева/ден
1 банер 240px X 190px. със 100% ротация - цена 1 лев/ден (банерът над статистиките).

Също така сайтът предлага смс реклама под формата на обяви, като цените са следните:

ВИП обява - 4.8 лева с ДДС
Специална обява - 2.4 лева с ДДС

За повече пордробности относно смс рекламата в сайта - http://112.bg.com/pages/9/

Ако има желаещи нека се свържат с мен.

п.п. Заплащането на банерите става по Paypal, банков превод, пощенски запис или western union. Имам фирма и мога да издавам фактури.

Последно редактирано:

Горе