Продавам дизайн за онлайн игра

lucho

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Миналото лято с един пич решихме да направим уеб базирана игра, като аз трябваше да направя дизайн (и да измисля сюжета на играта), а той да напише кода. Дизайна почти го завърших обаче после я зарязахме.

Сега съм решил или да я завърша и да я пусна в нета, в случай че някой кодър се навие да съдейства (след това делим), или да я продам.

Играта се казва Островите и в нея всеки играч получава по ч остов на който да развие своята пиратска колония, като може да атакува/завладява и да сключва договори с други колонии. За целта трябва да построи флот и да събере под флаговете си пирати, които до голяма степен се интересуват само от пари :) . Има още хиляди работи около геймплея но това е с 2 думи.

Цената на завършения дизайн е 2000лв. Освен дизайна ще получите и doc файл, който съдържа пълно описание на сюжета и геймплея.

Това което съм направил включва:
- графиките нужни за играта. Всички включени графики са направени специално за играта (има още няколко работи да се направят от към дизайн, ако има желаещ да я закупи, или да напише php кода ще я довърша).
- html/css страници не просто psd файлове
- общо 11 сгради + флот (корабът, който виждате). При избирането на сграда излиза меню с функциите.
- както казах измислил съм и сюжета до доста големи подробности
- всяка от сградите има по 3 визуални разширения (на снимките по-долу всички сгради са максимално разширени). Има и няколко анимации като знамето на кораба и пушека от комините.
- еднаквост под IE Mozilla Firefox и Opera.
- играта е уникална по сюжет и предполагам, че ще има интерес към нея.

Снимки от играта:










 
Последно редактирано:
От: Продавам дизайн за онлайн игра

поздравления за хубавия дизайн , дано получих каквото искаш
 
От: Продавам дизайн за онлайн игра

поздравления и от мен
 
От: Продавам дизайн за онлайн игра

Мерси. Намерих човек, с който да го довършим, така че темата вече не е актуална :wink:
 

Горе