Продавам домейна burkan.bg

От: Продавам домейна burkan.bg

Сделката става през ICN.bg. Купувача си плаща 10% такса на ICN от цената. Така че, ICN е гаранция за сделката.

Реално аз имам друго предвид. Каква е гаранцията, че след като някой каже "давам 400 лв" ти няма да кажеш "ми аз реших, че мога да му взема повече - сори ама резервираната цена не е достигната"?

Доколкото виждам се опитваш да правиш дългосрочен бизнес във форума. Това е хубаво и държа дебело да подчертая, че нямам абсолютно нищо против теб. Въпросът е, че подиграването с потенциалните ти клиенти не е добра бизнес стратегия. Домейнът 333.bg със сигурност струва повече от десет долара, но търгът за него трудно може да се приеме по друг начин освен като подигравка към всички, които взеха участие в него или проявиха интерес към домейна.

Имаш нелоши домейни, а колкото до начина как си определяш цената - това си е изцяло твоя работа. Постарай се обаче да поддържаш професионално отношение и уважение към аудиторията си - просто е в интерес на собствения ти бизнес.

Искрено се надявам да приемеш настоящото като градивна критика.
 
От: Продавам домейна burkan.bg

относно 333.бг, не съм се изметнал. Просто исканата цена не беше достигната. Това не е измятане.
Относно burkan.bg това не е търг. Има си твърдо обявена цена 400лв.
 
От: Продавам домейна burkan.bg

относно 333.бг, не съм се изметнал. Просто исканата цена не беше достигната. Това не е измятане.

Ами един съвет - когато имаш някаква намислена цена, прати я на модераторите, админите или поне на един - двама независими членове и го обяви в темата. Никой не може да гадае дали изобщо има резервирана цена. Наддаването се превръща в бесмислено чатъркане по клавиатурата и като цяло темата за продажба се компрометира. Да не говорим, че благодарение точно на този пропуск успя да издразниш повечето потенциални клиенти включително и мен. Имам опасението, че не желаеш да разбереш за какво говоря - ок, имах някакви добри намерения - заеби. Твоя си работа как ще продаваш в този форум и дали изобщо ще продаваш нещо.
 
От: Продавам домейна burkan.bg

Мен ме отказа (не обичам измекяри, муфтаджии и кретени).
You must spread some Reputation around before giving it to ggg007 again. (явно и съм те червинил някъде)
 

Горе