Продава се: Продавам домейните Vbox7.org, Vbox7.info и Vbox7.eu

От: Продавам домейните Vbox7.org, Vbox7.info и Vbox7.eu

Първо се извини, защото ме обиди и каза, че съм лъжец, за кореспонденцията ми с Нетинфо. Готов съм да се видим и да се убедиш, че казвам истината.

Никога не съм спорил, че Vbox7 е регистрирана марка.
Но мога да споря много за това, дето твърдиш, че могат да вземат домейн в областта .com или .org. Vbox7 e регистрирана марка в България и няма как да претендират за домейн в друга област, освен в .bg.

Искам да ми посочиш един случай, в който БГ фирма е успяла да вземе домейн в областите .com, .org или други различни от .bg. Да повторя пак: искам един случай да ми покажеш - в новинарски сайт или по някакъв друг начин.

РЕГИСТРИРАНА МАРКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ няма как да претендира за домейн в област различна от .BG!!!

Чакам си извинението, защото ме обиди и продължаваш да се опитваш да спамиш в темите ми. Мисля че съм ясен за нещата, които продавам и че съм 100% прав.

Предлагам ти да измислиш начин да се извиниш и начин да покажеш на хората, че калта, която хвърли върху мен е била абсолютно незаслужена. Няма да оставя така нещата!

Първо се извини, защото ме обиди и каза, че съм лъжец, за кореспонденцията ми с Нетинфо. Готов съм да се видим и да се убедиш, че казвам истината.

Това вече съм го направил, не виждам защо да се повтарям. Ако не си видял, си е твой проблем.

Пък за другото, относно vbox7 - смятам, че си тарикатче, но сега няма да ти мине номера. Другите не са толкова тъпи, колкото ги мислиш!

Странник, ще те помоля повече да не пишеш в темите ми. Заобикаляй ме ако обичаш, защото отново обиждаш. Не мисля никой за тъп, имам уважение към всички. Думата "тарикат" този път ще я подмина, защото ми писна да се разправям с теб!

Спамиш умишлено темите ми и спъваш опитите ми за продажба и то абсолютно незаслужено. Без да си сигурен в правната част на домейните в различните области, както и да имаш информация за взет домейн нямаш абсолютно никакво право да пишеш подобни глупости, а още по-малко да обиждаш. Няма нищо морално в това да се опитваш да провалиш сделка и то без да имаш причина!

Когато често казваш на хората "лъжец" накрая попадаш на някой, който не е и става неудобно. Предполагам разбираш?

По темата: от единият домейн съм спечелил доста - но не е защото е съвпадение с vbox7.com, а защото имаше развит сайт. Какви са били печалбите съм готов да споделя с този, който купи домейните. Имам богат опит с домейни - никога никой не е успявал да ми вземе домейн, не съм чувал за такъв случай в областите различни от .bg българска фирма да вземе домейн. Защото наистина няма подобен случай!

Странник, ще те помоля повече да не пишеш в темите ми.

Добре. :)

А колкото до вземането на домейн - има такива случаи. Това, че ти не знаеш за тях, не означава, че те не съществуват! Даже наскоро така взеха домейна на един колега от форума. Вероятно си пропуснал това. :)

Каза "Добре", а писа и в друга моя тема.

Надявам се администраторите да се намесят и да вземат мерки за обидите и спама, който нанасяш!

Горе