Продавам домейни:

2fast4you

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
10   0   0
tyxo.eu -ПРОДАДЕН
healt.eu

Хостинг става въпрос за първият план СТАРТИНГ http://www.coolhandle.com/web-hosting/
Взет е на черния петък за 6 долара за 1 година дo 26 ноември 2011г. неизползван.
Акаунт в NAMECHEAP https://www.namecheap.com/ със 7 долара в него.
Сайтче f1-bg dot info ,домейна платен до 14 август 2011г.
+healt.eu платен до 8 декември 2011г.

Коледна цена всичко за 15$

За контакти тук в темата,на ЛС
или Skype: dum_peg

Последно редактирано:
От: Продавам домейни:

Тоя пич не го слуша главата хич - купил домейните без пари от ICN промоцията, иска да ми продава единия домейн 2x на нормалната цена, тоест 2x18лева !?!?!? Без думи - български бизнесмен.

Тоя пич не го слуша главата хич - купил домейните без пари от ICN промоцията, иска да ми продава единия домейн 2x на нормалната цена, тоест 2x18лева !?!?!? Без думи - български бизнесмен.

Прилагам снимки от разговора който водихме. Нека всеки си направи изводите.

razgovor3.jpgrazgovor1.jpgrazgovor2.jpg

Домейните не може хем да се купят, хем да са без пари от ICN промоцията. Аз не искам да ти ги продавам на 2х цена, ти искаш да ги купуваш, аз ги продавам и това е моята цена. Ако искам мога да ги продам за 1 милион лева. Ето това тук е пример за български бизнесмен.

primer.jpg

Има ли някаква разлика с настоящия случай и този от снимката?

pencil.png

Абе и да прилагаш скрийнове и да не прилагаш, прост си и прост ще си останеш, не може да искаш 40 лева за домейн на няколко дни, сещаш ли се? А случката с Иво Апостолов е съвсем различна - докато има балъци, ще има и тарикати. Повярвай ми, в твоя случай балъка си ти, защото никой няма да ти купи домейните за тия пари. А и какво виждаш Иво Апостолов не е пускал тема, че продава домейна за 100лева.

И само не разбрах закакво ти бяха скрийновете? Какво доказваш или показваш?

Само да отбележа, че елементарната етика при бизнеса, а и не само, изисква съгласието и на двете страни за да се публикува личната кореспонденция между двама човека, освен ако той е бил измамен от другата страна и прикрепя доказателства за измамата.
2fast... успех с продажбата

Абе и да прилагаш скрийнове и да не прилагаш, прост си и прост ще си останеш, не може да искаш 40 лева за домейн на няколко дни, сещаш ли се? А случката с Иво Апостолов е съвсем различна - докато има балъци, ще има и тарикати. Повярвай ми, в твоя случай балъка си ти, защото никой няма да ти купи домейните за тия пари. А и какво виждаш Иво Апостолов не е пускал тема, че продава домейна за 100лева.

И само не разбрах закакво ти бяха скрийновете? Какво доказваш или показваш?

Ле леее..колко злобни и елементарни хора има на този свят.
Прилагам ги за да те видят всички колко пари струваш МИШОК!!!
Още с искането на пълномощно,няма едно здрасти почва се директно,
заяждане перчене с репутации,какво съм взел и как и за колко...
Мен незнам дали ме слуша главата но ти вземи си пий хапчетата!!!
Или тестостерона ти е в повече вземи мерки че ще се повредиш!!!
Домейните са мои никой не те кара да насила да купиш цена ти дадох
не те устройва ОК,казваш чао приятен ден и заминаваш.
Поне аз така ги разбирам нещата.
А ти какво направи тръгна да си избиваш комплексите.
Провокираш ме и не ти оставам длъжен,защото това твоето си е чиста проба наглост!!!
Гледам и от репутацията си ми смъкнал страхотно събираш ли самочувствие?
Предполагам следващата ти стъпка ще е да помогнеш да отнеса банана?
И за какво че продавам моя си домейн на моята си цена че нали така се казва сайта ПРЕДПРИЕМАЧ???
Пак ти казвам не си добре имаш нужда от сериозна помощ!!!
И като жест на добра воля ще ти препоръчам другия домейн healt.eu
Здравето винаги на първо място!!!
А ако намеря някой свободен домейн за комплексари директно ти го подарявам:!:

Комплексар си ти, какво искаш да ти казвам здрасти, как си, какво правиш - интересуваше ме цената на домейна, няма нужда да ти се обеснявам. От там ти изсра едно : [09:49:05] Ring каза: Predi izobshto da po4nem razgovor za cenata,iskam samo da vi kaja 4e zaradi za4estilite izmami v foruma imam nqkolko iziskvaniq kum kandidat kopuva4a 1.polojitelna reputacia 2.polojitelen itraider 3.pone 250 mneniq
Ako se vmestvate v tezi ramki shte vi pomolq da mi pratite li4no saobshtenie v foruma s text EU FOR SALE za da se uverq 4e ste vie.- От което, трябваше да се обеснявам с колко репутация и итрейдър съм, че да не вземе господин 2fast4you ( с 0 репутация и 0 трейдър ) да бъде измамен.Както виждаш, написа ми цената, повече не съм ти писал, блокирах те, като не ме устройва какво да те правя? А разбира се, че ще напиша нещо в темата, може ли да оставя така нещата - 40 лева за нов домейн, който си взел без пари? Аман от БАШ-ПРЕДПРИЕМАЧИ като тебе "колега".
А сайта хубаво се казва предприемач, но не се казва - БАШ-ПРЕДПРИЕМАЧИ какъвто си ти. Успех с "предприемачеството".

пс: червените точки са затова, да се дават, затова са сложени, повярвай ми, не една червена точка заслужаваш а 10.

Комплексар си ти, какво искаш да ти казвам здрасти, как си, какво правиш - интересуваше ме цената на домейна, няма нужда да ти се обеснявам. От там ти изсра едно : [09:49:05] Ring каза: Predi izobshto da po4nem razgovor za cenata,iskam samo da vi kaja 4e zaradi za4estilite izmami v foruma imam nqkolko iziskvaniq kum kandidat kopuva4a 1.polojitelna reputacia 2.polojitelen itraider 3.pone 250 mneniq
Ako se vmestvate v tezi ramki shte vi pomolq da mi pratite li4no saobshtenie v foruma s text EU FOR SALE za da se uverq 4e ste vie.- От което, трябваше да се обеснявам с колко репутация и итрейдър съм, че да не вземе господин 2fast4you ( с 0 репутация и 0 трейдър ) да бъде измамен.Както виждаш, написа ми цената, повече не съм ти писал, блокирах те, като не ме устройва какво да те правя? А разбира се, че ще напиша нещо в темата, може ли да оставя така нещата - 40 лева за нов домейн, който си взел без пари? Аман от БАШ-ПРЕДПРИЕМАЧИ като тебе "колега".
А сайта хубаво се казва предприемач, но не се казва - БАШ-ПРЕДПРИЕМАЧИ какъвто си ти. Успех с "предприемачеството".

пс: червените точки са затова, да се дават, затова са сложени, повярвай ми, не една червена точка заслужаваш а 10.

Ако ти си коректив за даването или вземането на точки толкова по зле, защото си ЛЪЖЕЦ !!!Tова са ми условията защото какво ти казах че първо давам а после ми се плаща. И престани да ЛЪЖЕШ затова има снимки да те видят всички ето и още една дето избяга да ми оспамиш темата на секундата часът е еднакъв 13:36

final.jpg

Баси оревахте света за два домейна...
Какво толкова им има на 40-те лева, разбирам да искаше 200 ама 40 не са много ако домейна е хубав.
Какво значение има дали го е зел на промоция или не?
Бре, на кривата ракета космоса и крив...

ПП: На healt му липсва последната буква, пише се health

Три въпросчета,НЕ ЗА 100 000 ЛЕВА

За какво са тези червени точки в профила ми днес?

Какво толкова ви накривих с тази тема?

С това че показах снимки от разговора с индивида с големия трайдер и реп и всички го видяха колко пари струва ли?

Господата който ми наблъскаха профила с негативни точки днес,да имат малко доблест и да не пишат анонимно а да кажат защо ми ги дават.

Горе