Продавам домейн име: OriginalG.com

От: Продавам домейн име: OriginalG.com

:D

Аз не купувам домейни от "татенцето", а изкупувам домейни от хора. Така че прецени дали ги взимам на 2$. И ако не искаш да купуваш, просто игнорирай темата, все пак всеки има право сам да определи цената на труда си.
 
От: Продавам домейн име: OriginalG.com

ех този труд...
иди копай на село да се убиеш от бачкане и накрая да ти дадат 2 лева. Тогава ще видиш колко струва труда.. ;d
 
От: Продавам домейн име: OriginalG.com

Не си прав красимирчо, знаеш ли колко трудно се регистрират домейни? Пръстите ти стават на патладжани от набиване на клавиатурата, китката на ръката ти се подува от мишката, а можеш и сухожилие да разтегнеш. А очите ти направо изтичат да гледаш екрана. Sled 5-6 домейна слагаш поне 13 диоптъра. Мъка, мъкааааа..... :lol:
 
От: Продавам домейн име: OriginalG.com

домей който си купил за 2$(от татенцата) и сега искаш да го продадеш за 30?Ние тук мислиш ли це чдем трева?Някаде другаде прбваи,да кажем няко форум с точки.
Какво значение има за колко е купен домейна, важното е че ти не можеш да го купиш за 2$ защото вече е купен.

И в заведенията купуват бирата за 70-80ст а ти я продават за 2лева и нагоре. Да те пратим на разследване нещо ли, може пък да успееш да ги "сплашиш", че не е честно. А бира пием всеки ден, докато домейни купуваме годишно.
 
От: Продавам домейн име: OriginalG.com

Целта неми е да плаша никого,просто казвам на човека,че едва ли някои ще му купи домейна на такава цена.Казвам му го като съвет,или като констроктивна критика... а относно бирата Наздраве ! :D
 
От: Продавам домейн име: OriginalG.com

До колкото видях, вече е продал 3 или 4 домейна в теми пуснати последната седмица, така че купувачи има. Хайде спрете се с безсмислената плява, която изсипвате във форума. Всяко нещо си има стойност (цена) и човека иска такава за това което притежава. На вас като не ви изнася - не сте длъжни да купувате, нито да коментирате. Вървете при татенцето и си купете каквото желаете, просто не спамете ненужно в темите на хората.

Едно е да продаваш дизайн, тип "успях да отворя пейнт" - ей ти дизайн, а съвсем различно е да се продаде домейн. Това, че домейна е закупен за 5-10 или 15$, не значи, че той непременно трябва да бъде продаден на тази цена.
Извод: Като не ви харесва някоя оферта - подминете я, няма нужда да учите хората къде да копат и за какво да копат.
 
От: Продавам домейн име: OriginalG.com

Има да и аз купих един. Не виждам нищо лошо от това да печелиш от хубави домейн имена.
 
От: Продавам домейн име: OriginalG.com

Аз не мога да разбера какъв е проблема името на този domain не е лошо. какво значение има за колко го е купил човека?
И facebook.com е купен за $10 ама ако се пусне за продажба всички ше се избият за него.
 

Горе