Продава се: Продавам домейн - kiwi.bg

testkiwi

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
Ами домейна е кратък, ясен, доста стар (беше ми първият сайт на него, от него и започна кариерата ми в IT бизнеса)
Обаче всичко си има своя край, тъй като заминавам да живея за постоянно по топлите страни в скоро време, мисля да продам и това, за да нямам нищо общо повече с бг :)

Предлагайте цена ако Ви трябва. Но нека сме сериозни, под 1000 евро не мисля да се занимавам с пълномощното за пред регистър.бг ;)

Цена: по договаряне

Би бил добър онлайн магазин с много лесно име или нещо такова.

С тоя профил и 100 евро са много, има десетки по-добри и свободни 4 буквени домейни.
ОСтавяй го да се дропи и си гледай живота по топлите страни.
Screenshot 2026-02-13 at 17.04.59.png

да беше казал, че сайта е индексиран в гугъл за продажба на самолетни билети. Представи си някой иска да продава изкуствени цици пък домейна е за самолетни билети.... За 100 Евро и 3 буквени перфектни домейни може да се купят директно от регистър.бг. И за кви пълно мощни говориш? При продажба на домейни в регистър бг е съвсем различна процедурата , а не с пълномощно...

1771000721397.png

да беше казал, че сайта е индексиран в гугъл за продажба на самолетни билети. Представи си някой иска да продава изкуствени цици пък домейна е за самолетни билети.... За 100 Евро и 3 буквени перфектни домейни може да се купят директно от регистър.бг. И за кви пълно мощни говориш? При продажба на домейни в регистър бг е съвсем различна процедурата , а не с пълномощно...
На papajohns го продадох така.
Виждам, че сте си все така големи разбирачи, както бяхте и преди 16 години, когато се регистрирах. И тогава ми говориха как нещо си не струва еди си колко, добре, че не ви слушах нито тогава, нито сега глупостите ;) Важното е да сме живи и здрави както се казва :D

На papajohns го продадох така.
Виждам, че сте си все така големи разбирачи, както бяхте и преди 16 години, когато се регистрирах. И тогава ми говориха как нещо си не струва еди си колко, добре, че не ви слушах нито тогава, нито сега глупостите ;) Важното е да сме живи и здрави както се казва :D
г-н Рабирач , аз колкото домейни съм купил през живота си досега ти толкова косми на главата си нямаш. И в момента в листаста ми са над 300 домейна от които над 100 са .BG домейни. Имам и над 10 трибуквени БГ домейни.

Горе