Мисля, че яко се пресилваш. Какво общо има английската транслация. Тук говорим за бг-шлокавица, а не за какъвто и да е смисъл и съпоставка на домейна с английския език, ама никаква. Сравнението ти е супер ламерско.
Идеята е по-скоро звученето, изгледа, народопсихологията и тн, неща, които нямат връзка с английски. Имат връзка с латинския и не за друго, ами защото до преди години нямаше реално как да се изписват домейните на кирилица и хлебмастърите така или иначе трябваше да ги изписват на шкьокавица. Нещо като сръбския, там хората го имат от цифра години, ние го нямаме. Този "език" се създаде по чатове и форуми още преди 30на години и от тогава си е езика на бг-домейните. Тук няма значение дали Ъ-то ще е U или А, повярвай ми, тук има значение единствено възприетото по чатовете, балгозвучието, изписването и мн други неща, но не и директната/легалната транслитерация на английски. Ти самия имаш такива домейни "шкьокавски". Като гледам не си се старал да бъдат в стандарта "енг транс легал"
Почвам да си мисля, че си Станимир, наистина поведението ти е 1/1, надуто, грандоманско, пресилено и в крайна сметка - контента е яко фейк
Блинки има сериозен проблем. Форума започва да става жълт, некомпетентен и се дава терен на фейк инфо. Така много бързо ще загуби интерес и от сериозни търсещи, и от такива - предлагащи.. Блинки, тинк абоут дис