Продавам изгодно музикална система

От: Продавам изгодно музикална система

купил съм го, но не и от exp
Незнам какво да ти кажа,освен,че ти си закупил сайта с всичко по него.Преди почти 2 години(може и по малко) аз закупих системата за 340лв.Дали и още хора са я купули не съм наясно,но знам че сега този глупак отново я продава с друг дизайн "mp359.net/". Искам да ти разясня,че в случая и аз също като теб се чувствам измамен и искам да си върна поне половината пари.Ти си най-прецакан от цялата тази бъркотия,но се постави и на мое място.Предлагам ти някак да потърсиме справедливост.Аз не исках да продавам системата на ляво и дясно,но в един момент ми трябват пари все пак и аз съм човек.

хаха успокой се малко. Сайта не съм го купил заради системата, а заради приходите и не се чувствам прецакан.
Дори не съм питал дали е готова или е къстъм. Не ме бърка, стига да не почне масово да се пускат със същия дизайн. Ако има кой да ти я купи, продавай.

хаха успокой се малко. Сайта не съм го купил заради системата, а заради приходите и не се чувствам прецакан.
Дори не съм питал дали е готова или е къстъм. Не ме бърка, стига да не почне масово да се пускат със същия дизайн. Ако има кой да ти я купи, продавай.
Може би малко хора ще реагират като теб.да не кажа че си единствен .. Според мен не е редно да се оставят нещата така.Той да изкарва от една система 2000+ лв ..

Ъп на темата всичко е ясно,направих и реклама на човека :)

Може би малко хора ще реагират като теб.да не кажа че си единствен .. Според мен не е редно да се оставят нещата така.Той да изкарва от една система 2000+ лв ..

Ъп на темата всичко е ясно,направих и реклама на човека :)
Сега и ЪП даде...
Ние я ЪП-ваме цяла сутрин...

Купи сега,преди да си боядисваш яйцата и замесваш кузунака на смешната цена от 50$ хайде моля ви направете ме малко щастлив на празника :(

Я се стегни бре! Милосърдия ли сега ще искаш?! Я вдигай духа и не си развалай празника. С и без тия 70лв се тая.. нито ще умреш от глад, нито ще забогатееш.
Системата не ти я взимат защото явно вече я имат цифра народ. Не се учудвай. Пускай се по пързалката напред и не я мисли повече :) (разбирай, ходи вкарай N бири некъде с френдчета)

Имам си лични проблеми,не съм за едната система просто имам заем в размер на 300 лв и не мога да спя :/ Отностно нея виждам,че няма да я продам.

Хех, начи аз трябва да си ритам с колената торбите под очите :) :)

Разбери се с някой да ти сложи дизайн на системата. Турни ни го на някав домейн и го хостни. После делите. Тва ти е най-оптималният вариант

Горе