webmast367
Well-Known Member
Страницата е тинейджърска и доста активна.
Можете да видите прикачените снимки!
Отделя се по 5 минути на ден за подръжка, ако новия собственик има нужда от помощ ще му дадем съвети, как да я поддържа и да бъде максимално активна.
Снимка на анализите

Снимка на последни няколко поста

Бих заменил за Българска, или чуждестранна страница без значение тематика и т.н!
За да спестя учудване, защо на някой бартера не ме устройва ще го напиша тук!
НЕ ВЗИМАМ НА ПРЕДВИД БРОЯ ФЕНОВЕ, А БРОЯ ДОСТИГНАТИ СЕДМИЧНО И АНГАЖИРАНИТЕ!
За това бартера ще трябва да е равностоен, ако предложението Ви е с по активна страница мога да доплатя (да дам и друга, докато изравним рийча)
Очаквам само сериозни оферти за сега ми се върти цена от 2 стотинки фена сравнявайки пазара е доста евтино спрямо активноста й!
Ако се появят добри предложения имам и други страници
Ето статистики на още една активна 103 000 + фена 700 000 + седмичен рийч! Цена по-договаряне!

Ако имате предложение ми пишете на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ! Поздрави
Можете да видите прикачените снимки!
Отделя се по 5 минути на ден за подръжка, ако новия собственик има нужда от помощ ще му дадем съвети, как да я поддържа и да бъде максимално активна.
Снимка на анализите

Снимка на последни няколко поста

Бих заменил за Българска, или чуждестранна страница без значение тематика и т.н!
За да спестя учудване, защо на някой бартера не ме устройва ще го напиша тук!
НЕ ВЗИМАМ НА ПРЕДВИД БРОЯ ФЕНОВЕ, А БРОЯ ДОСТИГНАТИ СЕДМИЧНО И АНГАЖИРАНИТЕ!
За това бартера ще трябва да е равностоен, ако предложението Ви е с по активна страница мога да доплатя (да дам и друга, докато изравним рийча)
Очаквам само сериозни оферти за сега ми се върти цена от 2 стотинки фена сравнявайки пазара е доста евтино спрямо активноста й!
Ако се появят добри предложения имам и други страници
Ето статистики на още една активна 103 000 + фена 700 000 + седмичен рийч! Цена по-договаряне!

Ако имате предложение ми пишете на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ! Поздрави