Аукцион за: Продавам иновативна онлайн платформа за търгове на услуги

fenbg

Member
Рейтинг - 50%
1   1   0

Какво представлява сайтът?

Платформата се свързва с клиенти и изпълнители от всички области на строителството, ремонта, почистването, транспорта, монтажа и други професионални услуги.

Категории услуги:

• Строителни и ремонтни дейности
  • Поставяне на подови настилки
  • Покривни услуги
  • Електроинсталации
  • Разчистване и извозване на отпадъци
  • Прозорци и врати
  • Поставяне на плочки
  • Озеленяване и градинарство
  • Професионално почистване
  • Домоуправителски услуги
  • Бояджийски работи
  • Монтаж и сглобяване на мебели
  • Реновации
  • ВиК и отопление
  • Дърводелски услуги
  • Транспорт и преместване
  • Сухо строителство
  • Други специализирани услуги

Как работи платформата?

1. Клиентът публикува заявка:
    • Описва необходимата услуга, избира категория, местоположение и добавя снимки или планове.
    • Може да посочите данни и час за предварителен оглед на обекта – изпълнителите ще видят този термин и могат да заявят оглед преди да подадат оферта.
  2. Изпълнителите изпращат оферти:
    • След като се запознаете с детайлите или посетите огледа, изпращате ценово предложение и срок на изпълнение.
  3. Избор на изпълнител:
    • Платформата автоматично определя за победител изпълнителя с най-ниската подадена оферта.
    • След края на търга, и клиентът, и избраният изпълнител получават взаимно своите данни за контакт и могат веднага да се свържат и да стартират работа.
  4. Изпълнение и обратна връзка:
    • След включването на услугата, клиентът може да потвърди, че всичко е завършено по договорка.

Защо платформата е различна?

• Всичко е прозрачно – всички оферти са видими, няма скрити условия.
  • Български дизайн – всичко е съобразено с нуждите и стила на българските потребители.
  • Лесен за ползване от компютър и телефон – не се оценяват познанията.
  • Опция за оглед – клиентът и изпълнителят се срещат и очакват обекта преди да бъде дадена крайна цена.

Възможности за печалба:

• Абонамент за изпълнители за получаване на неограничени заявки
  • Такса за приоритетни обяви
  • Рекламни банери и оценени предложения за фирми

Технически удобства:

• Модерен и адаптивен интерфейс
  • Бърза търсачка по град и категория
  • Административен панел за управление на съдържанието

За кого е подходящ сайтът?

• За строителни и ремонтни фирми
  • Майстори и бригади
  • Почистващи компании
  • Транспортни фирми
  • Граждани, които осигуряват сигурност и качествена услуга

Платформата е готова за работа и представлява отлична възможност за бизнес или инвестиция в сферата на услугите!

Цена 5000 евро

Продавам с целта да осигуря необходимия капитал за мащабна рекламна кампания и популяризиране на платформата на немския пазар.

Избор на изпълнител:
  • Платформата автоматично определя за победител изпълнителя с най-ниската подадена оферта.
Колега, това го предлагай на разни общински и държавни институции! Нормалния клиент иска да види всички оферти и САМ да реши с кой да работи!

Колега, това го предлагай на разни общински и държавни институции! Нормалния клиент иска да види всички оферти и САМ да реши с кой да работи!
Здравей, можеш да промениш логиката в този случай, избоорът е твой.

като начало ти е грешна концепцията на работа на сайта.... проблема идва от това , че не си предвидил графа "Корупция" освен това има ЗОП който елиминира автоматично участието на такива платформи с републиканския бюджет. Може да работиш само с частния сектор , но специално за България - НЕ СТАВА , тук сме на принципа " Силно мой човек" 2006 година се бяха появили подобни компании в частния сектор и тогава АОП нададе вой до небесата и ги изкара пирати едва ли не, но по принцип като идея е много добра и печеливша. Особенно с това " автоматично избиране на печелившия" винаги ще се намери кой да бутне под масата за да бутнеш правилно софтуера за избора :-)

като начало ти е грешна концепцията на работа на сайта.... проблема идва от това , че не си предвидил графа "Корупция" освен това има ЗОП който елиминира автоматично участието на такива платформи с републиканския бюджет. Може да работиш само с частния сектор , но специално за България - НЕ СТАВА , тук сме на принципа " Силно мой човек" 2006 година се бяха появили подобни компании в частния сектор и тогава АОП нададе вой до небесата и ги изкара пирати едва ли не, но по принцип като идея е много добра и печеливша. Особенно с това " автоматично избиране на печелившия" винаги ще се намери кой да бутне под масата за да бутнеш правилно софтуера за избора :-)
Ако имаш усет за бизнес, ще разбереш потенциала на тази идея веднага. Ако ли не – след година ще съжаляваш, че си изпуснал шанса да станеш милионер.

Имам богат опит с множество фирми в България – както в почистващия бранш, така и в други сфери, така че отлично познавам как работи системата. От шест години живея в Германия и активно участвам в немски търгове, затова добре разбирам цялата им организация.

Сайтът ми е на немския пазар едва от една седмица, а вече генерира приходи от 500 евро на месец.

Алтернативният модел на сайта работи по следния начин: публикуването на обява е безплатно, но всеки, който иска да види координатите на възложителя, заплаща между 20 и 100 евро за достъп до контактите на един клиент.

В България ситуацията е още по-непрозрачна – например, ако някой ти предложи ремонт на баня за 5000 лева и се съгласиш, той наема работник и му плаща само 1000 лева за една седмица работа. С този сайт подобни практики могат да бъдат прекратени, тъй като поръчките ще минават директно, без участието на посредници.
Имам богат опит с множество фирми в България – както в почистващия бранш, така и в други сфери, така че отлично познавам как работи системата. От шест години живея в Германия и активно участвам в немски търгове, затова добре разбирам цялата им организация.

Сайтът ми е на немския пазар едва от една седмица, а вече генерира приходи от 500 евро на месец.

Алтернативният модел на сайта работи по следния начин: публикуването на обява е безплатно, но всеки, който иска да види координатите на възложителя, заплаща между 20 и 100 евро за достъп до контактите на един клиент.

В България ситуацията е още по-непрозрачна – например, ако някой ти предложи ремонт на баня за 5000 лева и се съгласиш, той наема работник и му плаща само 1000 лева за една седмица работа. С този сайт подобни практики могат да бъдат прекратени, тъй като поръчките ще минават директно, без участието на посредници.

ако смяташ, че си открил топлата вода си в голяма заблуда.... https://turgove.com , ако смяташ, че съм бос в тази дейност си в още по-голяма заблуда... да си чувал за Първа частна агенция за обществени поръчки? Май не си.... е аз я създадох навремето преди 18 години и за да твърдя това което пиша значи имам много голям опит в тази дейност!

ако смяташ, че си открил топлата вода си в голяма заблуда.... https://turgove.com , ако смяташ, че съм бос в тази дейност си в още по-голяма заблуда... да си чувал за Първа частна агенция за обществени поръчки? Май не си.... е аз я създадох навремето преди 18 години и за да твърдя това което пиша значи имам много голям опит в тази дейност!
info1
info2

всъщност корупционерите ни атакуваха тогава заради подхода ни .... ние не работехме с републиканския бюджет , я в частния сектор и идеята беше уникална и много печеливша , но заради думата Обществена смятаха, че ще им вземем хляба и АОП ни атакува.

Само за ваше инфо – аз съм един от първите програмисти в България. Още преди 25 години създадох едни от първите сайтове за музика, както и торент сайтове. Мои бяха сайтовете за торенти и портали като fenbg.net и fenbg.org. По телевизията ме даваха преди 20 години и тогава ме натиснаха толкова много, че си продадох сайтовете – някои от тях за по 100 000 лева. Така че знам историята на този вид бизнес в България. Ако не продам сайта сега с тази идея, след една година ще го създам аз.

Само за ваше инфо – аз съм един от първите програмисти в България. Още преди 25 години създадох едни от първите сайтове за музика, както и торент сайтове. Мои бяха сайтовете за торенти и портали като fenbg.net и fenbg.org. По телевизията ме даваха преди 20 години и тогава ме натиснаха толкова много, че си продадох сайтовете – някои от тях за по 100 000 лева. Така че знам историята на този вид бизнес в България. Ако не продам сайта сега с тази идея, след една година ще го създам аз.
Посмали малко манго, има други преди теб :cool:

Посмали малко манго, има други преди теб :cool:
не е манго, ако е този за който си мисля... е един от най добрите програмисти в БГ създател и основен идеолог на free.evro.net сървърите с контент и още куп лан мрежи и хостинги. Щом спомена фенбг и няма начин да не е той... човека от Пловдив

не е манго, ако е този за който си мисля... е един от най добрите програмисти в БГ създател и основен идеолог на free.evro.net сървърите с контент и още куп лан мрежи и хостинги. Щом спомена фенбг и няма начин да не е той... човека от Пловдив
Както вече казах, има други преди него, на съвсем друго ниво :cool:

Както вече казах, има други преди него, на съвсем друго ниво :cool:
проблема му на Dr.Jekyll му е , че е прекалено честен и му се качват на главата и го използват като натоварено магаре за щяло и нещяло. Но иначе е бати пича...

Горе