Продава се: Продавам интернет магазинът http://izgodnistoki.info/

kirsen

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте колеги,* навън вали, времето поддтискащо и от нямане на работа, реших да „спретна“ едно магазинче, пък знае ли човек на кой може да му потрябва.
Да предложа и аз това което мога правя като freelancer в свободното си време:
Изработвам, инсталирам, конфигурирам и настройвам интернет магазини на няколко от известните ecommerce платформи.
До колко се справям ще прецените сами от офертата която подготвих току що.
Предложението ми не е насочена към тези, които могат и знаят как да си направят такъв магазин. Те вече вероятно имат и по добър от тоя, а ако нямат ще си направят.
Нека от моята идея се възползват хора които незнаят как или са прекалено заети, нямат свободно време или имат желание някой друг да свърши това вместо тях.

Подготвил съм интернет магазинът*http://izgodnistoki.info/

1. Какво точно представям: Това което се визуализира на*http://izgodnistoki.info/
Не продавам системата, темата, домейна или хостинга като отделни части.
Продавам* http://izgodnistoki.info/*като завършен цялостно изграден инсталиран и конфигуриран интернет магазин, готов да бъде зареден със вашите стоки.
Домейнът и хостингът могат да бъдат променени по ваше желание при предоставен такъв.
2. Какво е*http://izgodnistoki.info/*: Интернет магазин изграден , конфигуриран и настроен да извършва продажби. Тестван за коректна работа с няколко „тест” покупки.
Визията може да бъде преобразена за извършване на всякакъв вид разрешени от закона стоки.
Магазинът е чисто нов, създаден преди час. Стоките в него са демонстрационни екземпляри и не се продават.
Магазинът може да бъде преобразен за извършване на всякакъв вид разрешени от закона стоки.*
Използвана ecommerce система: Prestashop 1.6. надградена с легално купена от мен тема с права на PRESTASHOP DEVELOPER*с лицен за вграждане на клиенти.
Обръщам внимание на „екстрата“ която предлага тази конфигурация: Само с няколко клика, администратора може да смени облика/визията/ на магазина без да е нужно допълнително програмиране например:
http://izgodnistoki.info/
http://izgodnistoki.info/bg/?id_appagebuilder_profiles=2
http://izgodnistoki.info/bg/?id_appagebuilder_profiles=3
С „две думи“ : Сайтът/магазинът/ може да бъде преструктуриран по всяко време и да изглежда различно в зависимост от желанията на администратора.

3. Цел на създаване: това ми е работата-създавам интернет магазини с цел монетизиране на моите умения, знания и труд.
4. Каква е цената за която се продава*http://izgodnistoki.info/ *: Цената съм си я „намислил“ в моята идея, но в предвид „доброжелателните“ коментари на „колеги“ при предишните ми предложения, загрижени да не „прекарям“ някой и да забогатея рязко, ще я обсъдим в личен разговор и предложение от страна на потенциалния клиент за магазина.
С удоволствие бих изслушал вашето виждане за цена и бих се съобразил с предожението ви, стига то да бъде в разумните граници.
Разбран човек съм и съм убеден, че ще стигнем до пресечна точка в ценообразуването.
5. Какво получавате при покупката: Магазинът във вида в който го виждате с пълни права за собственост на хостинг плана, домейна и администрацията на сайта.

6. Дължите ли други суми осен договорената за покупката цена във времето: НЕ, вие няма да доплащате никаква допълнителна сума за поддръжка и обслужване. Заплащането е еднократно.

7. Ще можете ли и как да създавате сами категории, да зареждате магазинът със продукти, да променяте снимки, описания и количества: - Да ще можете. В случай, че ви е нужно подробно обяснение как се борави със системата и темата, как се извършват настройки и променят банери, снимки и функционалности ще е нужно да бъдете запознати със описаните функционалности от наш сътрудник. Всичко това може да се случи по Skype, Viber, GSM или удобен за двете страни voice вариант при допълнително договорни условия.
8. Възможни ли са промени във функционалността на магазинът: Да, възможни са допълнителни промени след вграждане на подходящи за целта модули за системата предоставени от вас.
Как ще извършвам оптимизацията на сайта: В системата има добре изградена структурна функционалност за подробна оптимизация и вие като администратор ще можете да изградите една добра SEO оптимизация.

Това е накратко моето предложение с което се надявам да бъда полезен на някой който си е мечтал да бъде собственик на интернет магазин, но до сега не се е решавал на подобна стъпка или не е знаел към кого да се обърне за подобна услуга.

Оставам на разположение за бъдещи въпроси.
[email protected]

Хубав и ползотворен ден желая!
 
От: Продавам интернет магазинът http://izgodnistoki.info/

Сега пък навън е адска жега, няма угодия.
Да напомня, че http://izgodnistoki.info/ се продава.

Добрата новина и радваща за мен е, че само за две седмици, google вече го е разпознал като "приятелски" и по незнайни причини го индексира при изписване на "изгодни стоки" "izgodni stoki" на Страница 2 от около 452 000 резултата, или иначе казано е 18-19 място, което според мен си е някакъв плюс.
Нека имаме в предвид, че по обясними причини не е правена никаква оптимизация, понеже стоките в магазина са демонстрационни няма описания, нито meta name, meta conntent или каквато и да е допълнителна оптимизация.
Може би с малко допълнителни усилия и попълване на конкретни ключови думи и фрази в описанията, много бързо ще може да излезе още по напред.
Не го натискам за продажба на всяка цена, ако някой прецени, че би могъл да го разработи и ще му върши работа, отворен съм към предложения.
/дано не дразня, но внимателно си бутвам темичката/

Хубава съботна вечер желая!
 

Горе