Продавам компютърни книги

thelordofweb

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Книгите са в Пловдив. За връзка :
  1. [email protected]
  2. лично съобщение във форума


Уеб приложения за бази данни с PHP и MySQL

Книгата предлага на разработчиците теоретична и практическа информация за създаването на уеб-приложения за бази данни. В книгата са включени глави-самоучители за работа с PHP и MySQL, допълнителна информация за Интернет и мрежовите протоколи, моделирането и разработването на релационни бази данни, управлението на сесии и инструкции за инсталирането на софтуер с отворен код за уеб сървъри и за бази данни.

2c6b878d7f0a9041f612c032b22bf6be.jpg


Цена : 7 лв


--------------------------------


Perl, CGI и JavaScript - комплект от 2 тома

Тази книга е единствена по рода си компютърна книга - ценна както с обширното си съдържание, така и с достъпната си цена.

Първият том включва: основи на JavaScript - работа с JavaScript, добавяне на JavaScript към страници, работа с обекти; професионални техники в JavaScript - обработка на формуляри, използване на скрити полета и "бисквитки", свързване на JavaScript скриптове със CGI програми; основи на Perl и CGI - запознаване с Perl и CGI, вашата първа програма на Perl, дебъгване на програми, използване на CGI на практика, създаване на HTML формуляри с Perl.

Във втория том ще откриете: разработване на Web с приложения с Perl - създаване на книга за гостите на Web сайт, наблюдаване на активността на Web сайт, e-mail решения, бази данни в Web; справочници за JavaScript и Perl - обекти на JavaScript, функции на Perl, модули на Perl.

0c66cb85019227a79e53195dc8830869.jpg


Цена : 7 лв
 
От: Продавам компютърни книги

Втората книга е доста стара и нещата са малко изветрели и са се променили. Издадена е през 2000 (или 2001) и ми се струва скъпа, защото ако си я поръчам и ми я пратиш с куриер ми излиза колкото пазарната и цена в момента. Ако ти платиш куриера или ми свалиш цената ги взимам.
 

Горе