Продавам линкове / връзки pr4

bgextensions

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам 6 линка на сайт с pr4. Сайтът е нов и не очаквайте директни посетители от него, поне засега. Цена на линк за 1 година 60 лв. Купувайте докато е евтино. За повече информация ЛС.
Сайтът е http://bgextensions.bgvhod.com<br /><br /> Домейн Име | URL: http://bgextensions.bgvhod.com<br /><br />Приблизителна Цена: 60 лв./1 год<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 500<br /><br />Page Rank: 4<br /><br />Уникално Съдържание: Да<br /><br />Система: N/A<br /><br />Дизайн: N/A<br /><br />Начини на Плащане: paypal<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />
 
От: Продавам линкове / връзки pr4

За информация, остават още 3 връзки за продаване. В случай, че някой се интересува ЛС.
 
От: От: Продавам линкове / връзки pr4

Остават още 2 връзки, желаещите на ЛС, цената за следващите 2 е по 50 лв. за година. Ако се закупят и двете от един потребител цената е 90 лв. за двете за година. Айде вземайте, че да се оплътни сайта. Ако някой не го удовлетворява цената, може да се договорим, но ако намеренията са към двата линка.
 
От: От: От: Продавам линкове / връзки pr4

Супер атрактивна цена. Остава още 1 връзка, с което искам да запълня изцяло лимита за връзки на сайта. Цената за 1 година е 45 лв. За подробности ЛС.
Ако и това Ви се вижда много съм готов на цена от 30 лв. + заплащане от 1 долар на една безплатна Ваша обява, която да превърнете в премиум на мой сайт (искам да пробвам реално модул за разплащане чрез paypal, така че трябва да имате paypal).
 
От: Продавам линкове / връзки pr4

Има нова свободна текстова връзка на сайта. Цената е отново 45 лв./година. Желаещите да се възползват да пишат ЛС.
 
От: Продавам линкове / връзки pr4

Към цената от 45лв./за година се добавят и 2 публикации, написани от Вас с линк към Вашия сайт. Купувате едно, получавате две.
За информация, остава само още една текстова връзка.
 
От: Продавам линкове / връзки pr4

Супер оферта и важи само за първите двама поръчали (тъй като има само 2 свободни текстови връзки):
Цена от 45 лв./година за текстова връзка от два сайта - един с PR4 и един с PR2 + препратка от 2 публикации, които сами трябва да напишете... От това по-изгодно здраве му кажи, но наистина искам да запълня двете връзки.
Сайтовете са: bgextensions.bgvhod.com и bgvhod.com
Който се интересува на ЛС.
 
От: Продавам линкове / връзки pr4

Остава само една връзка на сайта с последни условия: Цена от 45 лв./година за текстова връзка от два сайта - един с PR4 и един с PR2 + препратка от 2 публикации, които сами трябва да напишете...
Сайтовете са: bgextensions.bgvhod.com и bgvhod.com
 

Горе