Продавам линкове в PR3 блог

harkon

New Member
Рейтинг - 100%
23   0   0
Блог: http://www.zeitgeist-bg.com/
Цена за месец: 1 лв
Минимум време: 6 месеца
Максимален брой платени линкове - 10
Методи за плащане: PayPal, банков превод

Последно редактирано:
От: Продавам линкове в PR3 блог

Линковете са sitewide.
Статистика на блога:

ScreenShot003.jpg

Цената е намалена на 1 лев за месец.

Два броя са продадени. Остават още осем.

Остават 7.
Ето и калкулатор за тези, на които им е трудно да смятат с валути: bcci.bg/services/currency/

..... ще се разберем на ЛС

Последно редактирано:

Понеже това с калкулатора е за мен..... ще се възползвам от правото си на отговор. :)
Пич, ако си мислиш че съм искал да те цакам с някви си стотинки мнооого се лъжеш, както ти казах и в ЛС... за претенции обърни се към PayPal, а тия тънки лафчета за тия дет смятали трудно, айде моля те не тука.
Знаеш ли какво.... айде ако искаш можеш да ми върнеш тов дето съм ти дал, и приключваме взаимоотношенията с теб, пак искам да кажа, не ми дреме за няколко стотинки... въпроса е принципен.... ако искаш, мога да ти сложа тук и принт скрийн от пейпал да видиш че съм ти пратил 6,31лв....
Следващия път обяви цените в долари и евро.... така ще получиш това което очакваш.....

И пак казвам... искаш 6лв, получил си ги. Точка.
Има админи и модератори тук, те да кажат кой прав кой крив.....

1. Не съм казал, че искаш да ме излъжеш.
2. Парите, които получих са 2,70 Евро, а това не прави 6 лева.
3. Не съм длъжен да обявявам цените във валута за тези, които не могат да смятат.
4. Парите са ти върнати, а линкът в сайта е премахнат. Надявам се, че се досещаш защо си получил 2,70 Евро (ако не се досещаш, проблемът си е лично твой).
5. Не ме интересува каква комисиона си платил на PP или друг, а каква сума съм получил аз.
6. Не ме интересува, че можеш да правиш скрийншотове. Аз го умея не по-зле от теб.

Последно редактирано:

И не на последно място, не ме интересува стойността срещу Net Amount, а само тази срещу Amount sent.
И не ме интересува, че си юрист, и още много други неща не ме интересуват за теб, но да не ги изброявам ...

Окс, пич. Всичко е ОК.
Не съм искал да те цакам или да се правя на интересен, аз не съм банков служител за да ги смятам тез линкове. Както и да е.... Pease ;)

аз не съм банков служител за да ги смятам тез линкове.
Ние, банковите служители, само линкове смятаме по цял ден ...

Олеее не се отказваш..... давай лулата на мира и да приключваме... заравяме томахавката на войната. :D
имаш ЛС с оферта... ;)

Олеее не се отказваш..... давай лулата на мира и да приключваме... заравяме томахавката на войната. :D
имаш ЛС с оферта... ;)
Така е. Който губи делото, плаща разноските. :)

Хахахахаха.... къртиш мивки, рушиш плочки :D

В крайна сметка се разбрахме и той плати точната сума.

Еййййй разгеле.... да пича е коректен, ама внимавайте колко му пращате че пали моторетката много бързо :D

Горе