Продава се: Продавам мрежа от сайтое за СЕО - Цена по договаряне

Продавам мрежата си от уебсайтове, някои от тях са развити, други са оптимизирани за качество на домейн само за да се ползват за SEO.
Блоговете на сайтовете за обяви и някои от другите са посещавани.

Към сайтовете вървят които имат гугъл точки, фейсбук страници ( пазара има няколоко фейсбук страници и групи за обяви ), други профили, достъп, графики и видеорекламките, канали и т.н.

За списък със сайтовете, цена и друга информация на ЛС.

Вероятно редовните форумни човечета ще нападнат темата и някои ще питат защо отново. Имам проблеми, за да не се обяснявам на всеки, въпросните проблеми периодично налагат да не работя, а покрай пандемията се случиха и други неща. Въпросните лични проблеми доведоха до няколко финансови затруднения. Причините са истински, тези от форума, с които се познаваме и реално знаят това. Не мога да поемам голям обем от уебсайтове сам и съответно всяка дупка е проблемна и трудно се възстановяваме от самия проблем, следователно след това и от дупката която се е получила.

Цел да си върна зимния кредит който се наложи да тегля покрай въпросните проблеми. Мисля че базирайки се на това което тук се продава, цената ми съобразена с тенденциите която ще предложа в ЛС ще е реалистична, като ще подлежи на някакъв коментар.
Привет, може ли сайтовете и цена
 

Горе