Продава се: Продавам нов зарден с демо продукти магазин

kirsen

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Добро утро,
Продавам нов, новоинсталиран, конфигуриран и настроен Интернет онлайн магазин: http://dobavki.xyz/ зареден с "демо" продукти които не се продават.

Ще опитам да бъда кратък за да не ме упрекват отново, че губя времето на четящите с подробности.

Както вече съм се представил изработвам, инсталирам, конфигурирам и настройвам интернет магазини на популярни ecommerce платформи. Eдна от предпочитаните за мен като надеждност и функционалност е Prestashop.
На вашето внимание предлагам новосъздаденият/”новоинсталиран”, както някой искат да наричам/ от мен пореден

интернет магазин http://dobavki.xyz/

/моля не се смейте на домейна, купих десетина такива на промоция за да мога да визуализирам това което правя. Може да бъде сменен по ваш избор с предоставен такъв.
Каква ми е идеята: Да покажа какво мога да правя и направя за клиент който има нужда от електронен онлайн магазин. Хареса ми функционалността на темата и за това реших да работя по нея. Идеята е, потенциалният собственик на магазина, да може да тества нагледно и да прецени, дали точно това очаква от новата си придобивка.
За магазина: Нов, току що създаден, инсталиран на платформата Prestashop 1.6. Не разработван, по обясними причини и целта на създаване.
Надграден с инсталирана, конфигурирана и преведена тема /легално купена от мен с права: PRESTASHOP DEVELOPER, предоставям и theme-guide.
Позволявам си да уточня: Магазинът е зареден с „демо” тест продукти, които не се продават, а само визуализират коректната работа на магазина. Към магазинът няма и не се предлага налична стока.
Не продавам системата, темата, домейна или хостинга като отделни части.
Продавам*http://dobavki.xyz/*като цялостен проект - интернет магазин, готов да бъде зареден с вашите стоки и да извършва коректни продажби. В случай, че желаете допълнително надграждане с определена функционалност, ще е нужно да бъде обсъдена в последващ разговор.

На въпросите:
1.Какво получавате при покупката: Магазинът във вида в който го виждате с пълни права за собственост на хостинг плана, домейна и администрацията на сайта.
2.Дължите ли други суми осен договорената за покупката цена във времето: НЕ, вие няма да доплащате никаква допълнителна сума за поддръжка и обслужване. Заплащането е еднократно.
3.Ще можете ли и как да създавате сами категории, да зареждате магазинът със продукти, да променяте снимки, описания и количества: Да ще можете. В случай, че ви е нужно подробно обяснение как се борави със системата и темата, как се извършват настройки и променят банери, снимки и функционалности ще е нужно да бъдете запознати със описаните функционалности от наш сътрудник. Всичко това може да се случи по Skype, Viber, GSM или удобен за двете страни voice вариант при допълнително договорни условия.
4.Възможни ли са промени във функционалността на магазинът: Да, възможни са допълнителни промени след вграждане на подходящи за целта модули за системата предоставени от вас.
5.Как ще извършвам оптимизацията на сайта: -В системата има добре изградена структурна функционалност за подробна оптимизация и вие като администратор ще можете да изградите една добра SEO оптимизация.

Това е накратко моето предложение с което се надявам да бъда полезен на някой който си е мечтал да бъде собственик на интернет магазин, но до сега не се е решавал на подобна стъпка или не е знаел към кого да се обърне за подобна услуга.
Не обявявам цена публично, защото срещам много гняв във хора които нямат реален интерес, но имат желание да изливат злъч и да дават не аргументирани съвети. Не искам да храня такива екземпляри.
Разбран човек съм и винаги може да се стигне до пресечна точка и двете страни да бъдем доволни. По важното е на някой да му трябва точно това. За цената ще се споразумеем.

Оставам на разположение за бъдещи въпроси.
[email protected]
Моля предложението ми да бъде разглеждано като сериозно и да не се превръща в поредното словоизлияние. Опитвам се да работя.
Извинявайте, но май пак стана дълго, а щях да бъда кратък.

Поздрави и хубав и сумихнат ден!

[email protected]
 
Последно редактирано:
От: Продавам нов зарден с демо продукти магазин

Не си обявил цената, ама има ного конкуренция и вече са предлагат сайтове за 20лв и магазини също :shock:, дано да пребориш конкуренцията :beer:
 
Последно редактирано:
От: Продавам нов зарден с демо продукти магазин

Лято е, жега. Мараня се стели над полето, хлябът се " пече' както се казва. Време му е, нека е така.
То, че и търговията е почти спряла и тя е повече от ясно, но, ако човек не напомни, че е жив и че го има, няма как да се разбере какво може да прави.
Та побутвам темичката си, пък, току виж на някой му потрябва нещо.
Хубав и неделен следобед желая.
 
Последно редактирано:
От: Продавам нов зарден с демо продукти магазин

Отново побутвам темичката.
Направих малко корекции в обявата
 
От: Продавам нов зарден с демо продукти магазин

Добавявям и http://izgodno.xyz/ при горепосочените условия в първия пост.
Естествено "вратите" са отворени за дискусия по темата.
Готов съм да обсъдим всяко предложение и да предложа варианти спрямо предвидената инвестиция.
Хубав и успешен ден желая.
 

Горе