Продава се: Продавам нов интернет магазин

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте приятели и колеги.
Както всяка година, така и тази ще си пусна тази „фриволно разведряваща“ оферта по случай настъпващия празник Свети Валентин..
За мен е удоволствие да направя това специално предложение за тези които искат да бъдат оригинални, неповторими и незабравими в наближаващия празник на влюбените „Свети Валентин“ . Денят е утре. Не изпускайте момента.
Предлагам за продажба интернет магазина

http://zateb.online/bg/

Ако на вас не ви трябва, можете да го подарите или предложите на любим за вас човек.
В момента в периода до 15.02. можете да го закупите на изключително приемлива цена от 389.00 лв, с която освен, че ще подарите и ще изненадате приятно свой близък човек. Ще имате възможността да му осигурите бъдещи бизнес начинания и приходи.
Според мен, той може да бъде един запомнящ се иновативен и креативен подарък за любими хора.
Повече подробности в сайта, на лично или: [email protected]

Не е нужно за Свети Валентин да подарявате китайски телефон, който след месец два спира да работи.
Подарявайки този магазин вие не само подарявате а създавате бизнес и изграждате бизнес личност.

Накратко:
Това е новоизграден интернет Online магазин, специално проектиран да предлага актуални към момента козметични продукти и средства за разкрасяване и поддържане на тялото.
Кратък и запомнящ се домейн, кореспондираш с насочеността на идеята. Надеждна система и подходящ хостинг план.
В изключително кратък срок, този магазин, може да бъде преустроен с предоставени ваши банери, снимки, Slideshow, текстове, лого и др. желани от вас и да започне да продава заредените от вас стоки/Тук е мястото да подчертаем, че всички „листвани“ стоки в магазина, към момента са демонстративни и не се предлагат с офертата/.
Магазинът го предлагаме във вида в който е визуализиран, с платен домейн и хостинг план за година напред.
За в бъдеще към мен, като разработчик на това иновативно приложение няма да дължите никакви такси и абонаментни поддръжки.
Цената, която ще договорим ще бъде крайна и еднократно платима към.
Магазинът може да бъде преместен на ваш хостинг с ваш домейн по избор/естествено цената ще претърпи промени във ваша полза/
Цената за която го предлагам е напълно допустима и приятна и ще бъде обсъдена в разговор предвид различните варианти за придобиване.

Създадох този магазин с ясното съзнание да бъде полезен някому, а и да донесе освен радост и бизнес начинание.

Не искам да вкарвам в заблуждение, че ако бъде закупен, този магазин веднага ще генерира потоци от пари за собственика . За да се случи това, ще е необходим много труд в администриране, рекламиране и познания на материята „Интернет търгoвия“.
Препоръчвам с мен да се свързват хора, които имат познания по материята и наистина имате желание за развитие.
Живеем във време на криза.
Много бизнеси „замряха“, а други направо спряха.
Време в което, всеки ден от телевизионния екран Генерала съветва „Останете си в къщи“, а всички ние ни се иска да работим, защото от лежане на дивана приходи няма.
Може би сега е момента за едно ново начало и за влизане в необятното интернет пространство със свой собствен интернет Online магазин.

Желая успех на всички и бъдете здрави.
Н. Николов
 
Последно редактирано:
Много добре написана обява, но сте пропуснали да споменете приемливата цена на това, което продавате. Разбирам, че съм пропуснал промоцията, но все пак пробуди в мен любопитство.
Предварително благодаря ако го добавите в обявата си, това тъй малко недоразумение.
 

Горе