Продава се: Продавам онлайн магазин за авто аксесоари

rbelew

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
За пръв път пиша тема в този форум и много се надявам, че нацелвам правилното място за пускане на тази публикация.


https://avtodjadji.com/ - преди да продължите да четете темата, може първо да погледнете сайта, защото не искам да губя времето на никого.

От известно време развивам онлайн магазин за авто аксесоари или по-скоро джаджи, както го наричам аз. В последствие реших, че търговията не е моята страст. Главната идея за създаването на сайта бе да се уча в движение как се създава сайт, как се конфигури и как работи самата SEO оптимизация. За момента не съм продавал сайтове и за начало реших, че тук е подходящото място да намеря някой, който би проявил интерес.

Сайтът е изработен с Wordpress + ecommerce. Темата, която съм използвам за сайта е готова, но въпреки това, много неща по нея са били коригирани от мен. В процес на работа четох доста информация за това как най-правилно може да се привлече клиент и съм опитал да вложа всички идеи в сайта. От момента на влизане (началната страница) съм подредил банерите и продуктите така, че всичко да изгелжда приятно за клиента. В повечето главни страници съм вмъкнал скрити текстове, чрез които да го оптимизирам по-правилно. Много се надявам, че съм постигнал целта си.

За момента сайтът функционира напълно и поръчките може да се правят без проблем - естествено след това ги отказвам, понеже не това ми е идеята за сайта. Въпреки, че сайтът никога не е бил рекламиран и няма никакъв маркетинг план зад него, мога смело да кажа, че благодарение на малката SEO оптимизация влизат поръчки от клиенти, които намират сайта единствено през търсачки.

Искам да се има предвид, че не парадирам с това, че сайта е перфектен, напротив - определено ще има неща, които всеки ще иска да се променят или подобрят. Именно поради тази причина не давам конкретна цена, а предпочитам ако някой се интересува от сайта да ми напише на лично колко пари би дал, за да го прехвърлим. Напълно готов съм да променя дадени неща по сайта, ако някой прояви интерес.
 
Здравей!

Както споменах - за пръв път продавам сайт и предпочитам да получа някакви оферти, които да прегледам. Определено обаче не бих го продал за по-малко от 1000лв.
 
колко отказани поръчки има и на каква стойност са
 

Горе