Продавам онлайн магазин за био продукти

С. Иванов

New Member
Здравейте,
Продавам онлайн магазин - www.citybox.bg ,разработен на Opencart 2.1.0.1 . Домейнът citybox.bg е платен до 2.2019г! Качени са около 800 продукта. Онлайн магазина работи отлично, стокови наличности няма, с изключение на подаръчните кутии за съответната категория в сайта. По желание от ваша страна може да останат за вас и подаръчните кутии. Има блог, в който има уникално съдържание. Като начини за плащане са оставени ипей и наложен платеж. За последните 10 дни има около 1,5К посетители. Поръчките не са много, нямах възможността активно да се занимавам. Има ФБ страница около 500фена, която е част от пакета. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО предоставям всички контакти на доставчици, както и програмиста, който поддържа сайта.
ЦЕНА : По договаряне
 
Последно редактирано:
Здравейте , мисля да направя онлайн магазин в Испания , мислите ли , че можем да направим превод на испански и английски и продуктите дабъдат продавани в Испания?
 
Здравейте, не виждам как генерира посещения сайта при положение, че не излиза в Google по ключови думи?
 
Здравей, може ли малко повече инфо на лично. Цена, какви са условията с дистрибуторите с които работиш, от колко време е сайта и какви са продажбите
 

Горе