Продава се: Продавам онлайн магазин за риболовни принадлежности Riva Fishing

RivaFishing

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам онлайн магазин за риболовни принадлежности Riva Fishing, който разработвам от 3 години.

Магазина е разпознаваем от голяма част от риболовците в България с разнообразие от над 4100 продукта на обща стойност 100 000 лв. (количество на всички продукти * тяхната цена) и предлага почти всичко за риболова. Продуктите са с отлично съотношение цена-качество на компании от Румъния, Италия, Полша и Германия известни в цяла Европа и Азия.

Освен предлаганите брандове известни в цял свят, магазина разработва свои собствени продукти от около 1 години с марка Riva Fishing, който към момента показват отлични резултати. За осигуряване на продуктите са изградени отношения и връзка с производител, логистика, опаковъчни материали и щанци за тяхната изработка.

Магазина е изграден на платформа Magento 2.3.1, с доработки и полезни модули, като: бърза поръчка, опростен чекаут, чат система, слайдер модул, subscription план, допълнителни конфигурации и много други. Всички продукти са качени с описания, снимки и синхронизирана складова наличност, а към момента е добавена и нова кешираща система на сървърно ниво, имаща за цел да подобри неговото бързодействие, чрез използването на Nginx + Varnish + Redis cache.

Налична е работеща система за картови плащания, която предоставя възможност за развитието на магазина и извън пределите на България, а на територията на нашата страна магазина доставя, чрез куриерска фирма еконт с 30% отстъпка от редовната цена за доставка.

Магазина разполага със собствена стока на склад за 14 000 лв. (едрова цена), а останалата част от продуктите е при друга фирма с договорка - плащане при поръчка с 40% марж. (договорката си остава и след продажбата на магазина)

Всички продукти са заснети в професионално фото студио, а в допълнение предлагам и всички използвани дигитални и физически материали за реклама.

Освен прехвърлянето собствеността на магазина, мога да предложа насоки и обучение за работа с платформата, ценни насоки за развитието на бизнеса, на база предходен опит и отговор на всички други въпроси възникнали във времето, както и директна връзка с всички производители за поръчка на стока.

Към момента магазина разполага с над 3200 последователи във фейсбук на бизнес акаунта и 5000 приятели в отделен профил, който са на 95% риболовци.

В маркетинг и реклама, за популяризиране на магазина, както във физически така и в дигитални формати са вложени над 10 000 лв., а новия собственик ги получава на готово. За всяка стока и услуга е издадена фактура, която може да бъде проверена.

Магазина, стоката, цялата информация и контакти се продават за 20 000 лв.

Домейн Име: rivafishing.com
Дата на Регистрация: 2019
Средно Уникални Посетители / ден: 500
Импресии на Ден: 1800

Приходи: над 30 000 лв.
Приблизителна Цена: 20 000 лв.
 
Възможно е да сте оцелили време в което сме добавяли някаква промяна, но е било за не повече от 3-4 минути.
 
Update: магазина няма да спира своята работа и ще продължи своите рекламни кампании, като продължи да обслужва своите клиенти докато не се намери нов собственик.
 

Горе