Продавам/подарявам блог

dilyan_ostr

Active Member
Рейтинг - 100%
12   0   0
Здравейте,

В момента нямам време да се занимавам със следния блог футболни евротурнири и ако някой е заинтересуван, да пише.
Не съм правил почти никакъв линк билдинг, блогът е на около месец.

Ето и малко статистика за класиране по някои фрази

Участници евротурнири 1 позиция
класиране евротурнири 2 позиция
коефициенти евротурнири 2 позиция
квалификационни места 1 позиция
футболни евротурнири 3 позиция

Ако случайно има по-голям интерес към блога печели този с най-добро предложение (без значение пари, линк/ове към качествен сайт, безплатна статия и т.н.).

Очаквам предложения до петък вечер.

П.П Съжалявам за може би некадърно написаната оферта, първа ми е :)

От: Продавам/подарявам блог

Ако го подаряваш бих го взел :),ще ми се върже идеално с другите сайтове

по принцип ако няма по-добро предложение от твоето, взимаш го :) е може малко реп в замяна

Давам Статия + Линк в нея в сайт ПР4 с 1500 + уник посещения на ден, + линк във ФБ група 10 к. + линк в още два соц. профила. Ако те устройва ще ти ги покажа, кои са. Репата също я давам! :)

Аз също се нареждам на опашката за подаряване. Философията ми - щом е за подаряване, няма да ти давам нищо друго, освен моите благодарности и заслужената репутация. Всичко останало което се предлага е купуване а не подаряване.
Мотиви - имам 3 спортни блога на различни спортни тематики и този ще се включи много добре и ще се получи една добра, тематична, завършена колекция от спортни сайтове.

съгласен съм Странник, но заглавието е продавам/подарявам. идеята ми беше, ако някой има интерес - да му го подаря, но пък ако някой предложи и нещо в замяна, защо да не се възползвам. Не мисля, че един линк към друг мой блог е кой знае какво.

при положение че един линк струва 30-40 лева за година, не малко освен ако не оценяваш блога на повече

не са малко, а и не знаех, че струва толкова. Да ти кажа честно, от малкия опит, който имам мислех, че обикновено размяната на линкове е безплатна. (в случая не давам линк ами цял блог, където може да си сложиш линк). Досега съм се свързвал с администратори на сайтове, които ми слагат линка без да искат нищо в замяна (единия си е доста посещаван и на абсолютно същата тематика, с PR 3).

Не ти искат пари, защото правят естествен линкбилдинг, а и още повече, че те не само дават, но и получават линкове от теб, а отгоре на всичко линка е качествен, понеже е тематичен. И за това едно е да си платят за тематичен, качествен линк известна сума пари, а друго си е да вземат линк без пари, който и ще е вечен, нали? :)

правилно ти е написал колегата за линковете и каква тежест имат, а относно цената аз лично продавам няколко блогчета за по 10 лева, а преди няколко дена подарих и над 10 блога на колегите

по-скоро смятам, че администраторите не се занимават със СЕО :) Ситуация: аз му пиша така и така, сложи ми линк, в замяна и аз ще ви сложа. Той ми каза, кажи какво заглавие да му сложа, и още преди да му отговоря беше сложен линка с избрано от него заглавие . дори не си направи труда да провери дали аз съм сложил техен линк, нито ми писа повече.
Не искам никой да ми се сърди или да ме съди, от съвсем скоро се занимавам с тези неща

Не искам никой да ми се сърди или да ме съди, от съвсем скоро се занимавам с тези неща

Е, отскоро се занимаваш, но за това сме се и събрали тук - за да си помагаме и да се учим. :)

няма място за сърдене просто коментираме и помагаме

така, засега гледам има трима желаещи. срокът е до петък вечер, след това ще обявя печелившия :)

така, засега гледам има трима желаещи. срокът е до петък вечер, след това ще обявя печелившия :)
а си драснал само блога е даден, след толкова обяснения поне напиши на кого и защо

а си драснал само блога е даден, след толкова обяснения поне напиши на кого и защо

ами ти ме изпревари. stoineff взема блога понеже неговата оферта беше най-добра, а и ми се стори най-точен от така или иначе малкото желаещи (мнения, репутация)

дет се вика със здраве да си го ползва :beer:

дет се вика със здраве да си го ползва :beer:
Наздраве! :beer: Добре се работи с dilyan_ostr. сега навлиза в онлайн бизнеса, но има бъдеще :D

Горе