Продава се: Продавам порно сайт с 30000 видеа

arcsales

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Продавам сайта pornhail.com
Използва лицензиран скрипт AVS, който струва $350.
Към офертата са включени всички файлове на уебсайта така както го виждате + скрипта така както го получих от AVS + датабаза, която включва над 30 000 видеа ембеднати от известните сайтове за възрастни + 20 албума със снимки и над 1000 потребителя.

Сайта не е рекламиран.
Създаден е около ноември 2016, но така и не остана време да се занимаваме с реклама и популяризиране. Няма фейсбук страници или друго, което да помага за рекламата.

Цената е $500
Скрипта може да ембедва цели страници с видеа от популярните сайтове за възрастни.
Има си вътрешна социална мрежа и начини за свързване на потребителите. Могат да харесват споделените си албуми и снимки. Могат и да си пишат или блокират ако се налага.
Сайта си има и блог.
В момента се хоства в холандия. Нямам никакви оплаквания от хоста, но и не сме го тормозили.
Ако имате въпроси моля питайте.
Домейна е анонимен и е регистриран в godaddy.
 
Хрома ми блокира клипа - този сайт се опитва да зареди скриптове от опасни източници. Става въпрос за ембаднато от ексхамстер видео, трябва да помислиш как да го фиксираш.
 
Хрома ми блокира клипа - този сайт се опитва да зареди скриптове от опасни източници. Става въпрос за ембаднато от ексхамстер видео, трябва да помислиш как да го фиксираш.
Няма как да се оправи. Трябва да се прати репорт към хамстера.
Нямам контрол върху рекламите в ембеднатите видеа. Сайта си има опции за поставяне на реклами във видеата, но не съм ги ползвал понеже повечето сайтове, от които съм добавял видеа, вече имат техни реклами... Все пак и те трябва да печелят. Иначе нямаше да позволяват ембедването на видеата им.
 
Сайта не може да зареди нито едно видео... какви са приходите му?
 
какви са възможностите му в такъв случай? Какви рекламодатели имат интерес към тази ниша?
 
На сайта съм сложил реклами от TrafficJunky и като гледам рекламодателите са предимно други сайтове от този бранш, но има и сайтове за камери и секс магазини от време на време.

Има най-различни варианти и типове рекламодатели.
Някой плащат за прегледи, кликове, регистрации, покупки и други.
Заплащането може да е % от прихода на другия сайт или някаква фиксирана сума. Разглеждал съм някой програми, които плащат до $150 за успешна регистрация и покупка.

Важно е сайта да се задвижи и да се поддържа потребителското внимание, а с всички възможности на сайта няма да е много трудно, но определено ще трябва да се инвестира време в промотирането му.
 
Сори, че си бутам човката, но продажбата на такъв вид сайт в този форум не е ли забранено? ... или се бъркам? Утре някой ще вземе да продава сайт за наркотици, друг за оръжия, трети за дрога.
 
Не, няма проблем :)
Даже се радвам, че повдигаш въпроса.
Сайта е напълно законен!
Скрипта на сайта е с платен доживотен лицз. Видеата на сайта не се хостват от мен, а са предоставени от по-големи риби, които няма да споменавам, но всички сме посещавали техните сайтове. Освен това сайта се хоства в Холандия, което дава възможност на новия собственик да си качва негови видеа стига да не са с малолетни или да не засягат други части на порнографията, които са забранени в повечето части на света. На сайта е опоменато как да се предяви иск за нарушение на лицензионни права според американското законодателство, както и други интересни и винаги нужни неща.

Дали сайта има място тук във форума... може би не е от най-правилните места за продажба на подобен уебсайт, но пък след като всичко е законно не мисля, че ще има някакъв проблем освен ако не вади очите на админите :)

Не смятам, че сайта заслужава възмущение, но и няма да съдя. Всеки има право да бъде това, което е :)
 
  • Like
Реакции: ADO
Посетителите на ден или месец колко са ?
Опитвал ли си да го монетизираш по някакви начини и ако да - какви ?
Може ли да ми пратиш статистиката за посетителите на лично?
 
Няма посетители. Може би влизат по 2-3 случайни на ден.
Както вече писах в предните постове, сайта не е рекламиран.
Има банери от сайтове за реклама за възрастни. Писал съм по-горе. Няма приходи.
 

Горе