Продава се: Продавам разработен онлайн магазин

mihluzin

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
82   0   0
Продавам разработен оналайн магазин. (Линк към него пращам на лично)

Нова цена: 4000 лева, като цената включва стока на продажна стойност около 3000 лева...

1. Статистика
- За 16 месеца магазина има реализиран обор на стойност 122 000 лв. , от които 35 000 лева са чиста печалба. Магазинът работи на дропшипинг, ако притежавате собствени стоки, печалбата ще е доста по-голяма.
- Към момента има 4500 регистрирани потребители, от които 3400 имат минимум по 1 реализирана поръчка. Голяма част от тях са редовни потребители, като някои от тях имат по над 5 поръчки.
- Записаните за промоции по имейл са 18 400.
- Месечните посещения - понастоящем са около 11 000, като 90% от тях са директни или от google.
- 250 регистрирани партньори в афилиейт програмата

2. Администрация и функционалност

Сайта и всичките му функционалности са изцяло и на 100% къстъм, писани от нас

- Възможност за създаване на партньорски акаунти, от които всеки търговец може да качва своите продукти. Тук можете да активирате или деактивирате партньорски акаунт, да порменяте данни за лог-ин, да определяте категории, в които може да качва пордукти и т.н.

- Аффилиейт програма
Афилиейт програмата притежава много ботага функционалнсот. От админа панела, можете да променяте комисионните на различните категории продукти, имате достъп до пълната статистика за вскеи аффилиейт - за брой импресии, кликове, продажби и сайтове, с които участва и натрупана сума от афилиейта. Също така има възможност за автоматично генериране на линкове за притежатеите на Фейсбук страници. Афилиейта програмата съдържа над 20 вида различни размери на банери, като продуктите в банерите се променят на всяка импресия направена в сайта на афилиейта. Отделно от тях има и над 40 банера, които са правени от дизайнер.
В потребителския акаунт на аффилиейтите се съдържа подробна статистика за броя импресии, кликове и пордажби по дни и месеци. Също така всяка направена пордажба има статус, като се показва кой продукт е пордаден и каква е точната комисионна. Всички функционалности на администраторския панел на афилийет програмата можете да разгледата като се регистрирате (пишете ми на ЛС, за да ви дам линк)

- Нюзлейтър
Нюзлейтъра всекидневно изпраща имейли с дневните промоции на всички регистрирани за известие по имейл, които до момента наброяват 18 400 .

- Онлайн счетоводство, включващо автоматично генериране на фактура при всяка извършена продажба. Освен изходящи фактури, има възможност за качване и на входящи такива, както анулиране на фактури, опция за разпечатване, опция за ръчно пускане на нова фактура, както и пълен финансов отчет за всички входящи и изходящи фактири.

- „СЕО зона“ – категория в администратотрския панел, където има над 1150 уникални статии предвидени за публикуване в блога на магазина както и в други сайтове с цел СЕО оптимизация (Статиите са уникални и са писани от нашите копирайтъри специално за категориите и продуктите в магазина). Тази категория в админ панела включва статистика за всички публикувани статиив сателитни или други сайтове, както и тези публикувани в блога на магазина. Всяка статия има опция за редакция, както и пормяна на статуса и. Също така тук можете да добавяте нови сателитни сайтове, към които да добавяте информация за статиите публикувани в тях, както и данни за вход в администраторския им панел. Сателитните сайтове, както и статиите са сортирани по категории, като по този начин бързо и лесно намирате това, което ви трябва.

- Потребителска зона
Тук има инфформация за всеки регистриран потребител - име, имейл, тел, дата на регистрация, брой поръчки и т.н.
В потребителската зона се намира и администрация на ревютата към пордуктите, които всеки един потребител може да напише в сайта под описанието на даден пордукт. От тук те могат да се одобряват или да се трият.
Също така тук се намира информацията и за записаните за получаване на промоции по имейл, като има статистика за реферали, брой записвания и дата.
В тази категоря в админ панела се намират и съобщенията, които са изпратени от формата за контакт на сайта. От тук диретно могат да се изпращат отговори или да се добавят като казус в Регистъра на рекламациите. (Регистъра на рекламациите е регистър за всеки казус, възникнал при покупка от клиент (случва се много рядко) но е направен, заради изискванията на КЗП)

- Продукти
В тази част от администраотрския панел можете да добавяте, активирате, деактивирате, триете или редактирате всеки един продукт - снимки, описание, комисионна, наличности, номерации и т.н.. Също така от тук могат да се създават нови промоции, както и пормоционални кодове за отстъпка. Има възможност за търсене на продукт по име, slug, ref No, ID, партньор или категория. Също от тук могат да се създават нови категории или подкатегории. Друга опция е да се добавят и премахват продукти от началната страница или от страницата с дневни промоции.

- Поръчки и финанси
Тук има подробна информация за всяка една поръчка и нейния статус, като в зависимост от статуса на поръчките са разделени в няколко подкатегории. Има история за всички направени поръчки от сайта - имейл, тел, име, афилиейт, цена, комисионна, дата, коментар към поръчката (ако има такъв), както и начин на поръчката (т.е. дали е бърз апоръчка или обикновена). В тази категория се намира и администрацията на запитванията, които могат да се направят към всяка една поръчка. От тук може да се отговаря на всяко едно запитване.
Също така в админа има статистика за най-разглежданите продукти, най-купуваните, които могат да се сортират по категории, брой разглеждания, брой купувания, или CTR (съотношение разглеждане/купуване).

- Виртуален портфейл
Потребителите имат възможност да заредят сума в своя виртуален портфейл, или да изпратят промокод за определена сума на друг потребител.

Това са само част от функционалнсотите, които притежава админ панела. Ако искате да разгледате админ панела и да се запознаете с всички може свържете се с нас.

3. Партньори, контакти, начин на работа, прехвърляне
При продажбата на магазина ще ви предоставим контактите и на всички настоящи партньори, с които работим. Също така ще ви запознаем с начина на работа с всеки един от тях. Ще ви окажем пълно съдействие относно прехвърлянето на сайта (може да го извършат и нашите програмисти ако не разполагате с такива), както и обучение за работата с администраторския панел.
Прехвърлянето на сайта, може да се извърши заедно с фирмите с които е работил до момента или без тях - въпрос на ваше предпочитание. Тук трябва да отбележим, че 2-те фирми имат догор за работа с Еконт, където ползваме 30% отстъпка. Едната фирма е по ДДС, а другата не е.

Магазинът се продава заедно със страницата му във фейсбук, която има 103 000 фена.

Нова цена: 4000 лева, като цената включва стока на продажна стойност около 3000 лева...


За повече информация, моля свържете се с нас:
email: [email protected],
skype: mihluzin87,
Тел: 0893 467 896
 
Последно редактирано:
От: Продавам разработен онлайн магазин

Тъй като ми задават доста въпроси, явно не съм обяснил както трябва:
1. Тези 1150 статии са уникални - писани от нас и все още не са публикувани никъде - могат да се проверят с инструментите за уникалност на съдържание.
2. Фен страницата (103 000 фена) е включена в цената
3. Инсталирането на ваш хостинг е безплатно, като това включва абсолютно всичко необходимо за да работят перфектно всички функционалности.
4. Ще окажем пълно съдействие относно въпросите за работата с админ панела, както и при реализирането на контактите с настоящите партньори, така че започвайки да работите ще сте наясно с всеки един детайл.

Отговарям тук, тъй като тези въпроси преобладаваха...
Ако имате други въпроси - пишете ми на ЛС или на горепосочените форми за контакт.
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

И още едно пояснение, което сега добавих и в горния пост, тъй като явно не съм бил достатъчно ясен: Сайта и всичките му функционалности са изцяло и на 100% къстъм, писани от нас
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

И още едно уточнение - има възможност за издаване на фактура при продажбата....
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Ъп на темата........
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Магазина изцяло на дропшипърски модел ли е? Има ли някаква функционалност при покупка директно да подава данните към дропшипъра или всичко става ръчно?
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Всеки дропшипър има собствен профил в админ-а, където може да следи поръчките. Също така ако иска може да има известяване на имейл за новите поръчки.
До момента не е било необходимо, но принципно не е проблем да се направи интеграция с други сайтове, ако те съдействат.
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Имаш ЛС..........
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Може ли линк към сайта на ЛС.
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Имате ЛС....
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Lareman, не мога да ти пратя...
lareman has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Привет, офертата звучи наистина много добре. Затова искам да питам - защо продавате за 15 бона нещо, което за 16 месеца е изкарало 35 бона? Нормално в такива случаи се иска няколко пъти по годишната печалба. Иначе не знам каква би била Вашата мотивация. Все пак ако ще изкарате тези пари преди да е свършила годината, защо да си продавате сайта???

Александър [email protected]
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Какви са приходите на месец от сайта? Благодаря!!!
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

За последната една година средномесечната чиста печалба е около 700 лева на месец - това е само от натуралния трафик на сайта - без рекламни кампании.
Преди това сайта правеше доста по-големи обороти, но тогава имахме голяма Фейсбук аудитория, където публикувахме линкове към сайта.
 
От: Продавам разработен онлайн магазин

Благодаря, пак изглежда като добро предложение. Ще помисля и евентуално ще пиша.
 

Горе