Продавам: рекламни импресии в exchange.bg

Там и 10 стотинки за 1000 импресии са много, просто не си заслужава парите. По-добре ги използвай за някой личен проект. Аз от 1 000 000 импресии там имам едва около 500. Това прави 1000 лв. за 500 клика или 500 лв (ако им искаш 50 стотинки) за 500 клика? Къде е далаверата? Плюс това системата е много лесна за манипулиране и тия 1 000 000 мога да ги направя за 1 ден :wink:, а и си въртят само тяхните сайтове - куца оферта :roll:

П.С. - нищо лично, ако намериш някой евала :wink:
 
За тази цел в exchange.bg имаш възможност да избереш сайтове с висок процент на кликове - при мен банерите не падат под 0,8% за 1000 показвания, което означава в твоя пример 8000 посещения за 1млн.

А пък що се отнася до шегата, която изръси - ми дай да те видим как манипулираш системата :) Пък аз после ще купя каквото си изманипулирал.
 
Еми аре де! Покажете ми....
Не искам да ми казвате как .... щом за 24 часа - 1млн. значи за 1 час 40хил.

Не искам да виждам как става. Само ми дайде един гост акаунт и след един час ако имате 40 000 почече ще ги купя всичките по 50 стотинки.

Отворковци
 
rachmaninov каза:
Еми аре де! Покажете ми....
Не искам да ми казвате как .... щом за 24 часа - 1млн. значи за 1 час 40хил.

Не искам да виждам как става. Само ми дайде един гост акаунт и след един час ако имате 40 000 почече ще ги купя всичките по 50 стотинки.

Отворковци

Не се ядосвай, хората просто размишляват. Практически ако се дразниш толкова от рано, а именно преди да е почнала дадена сделка или преговори за подобна такава, значи не си човек с който може да се търгува.
Ако си "по-светнат", сподели малко твоят опит!
 
братле имам сигурно милиони импресии там направени в началото на моята кариера и мога да ти кажа, че тия ексчейндж ги ползват 10 сайта и те 8 са техни си другите са сайтове с по 20 уникални на ден. Ако някой има повече посетители той ползва адсенс или някой подобна програма, идеята ми е, че ексчендж ги ползват хора които нямат пари или сега започват с онлайн бизнес, аудиторията е главно от 14-15 годишни и администратори на сайтове - т.е. нерентабилно е да се рекламира в тая мрежа. Има измами и най-голямата измама я правят ексчейндж.бг даже сега съм баннат от тяхните сайтове, защото си търсих парите които сайтовете ми бяха изкарали. Ако виждаш и в тоя пост упреци или неизпитани неща и разговори от 1во лице, а да не съм го изпитал пиши ми на лично или скайп.
 
Давам ти прост пример за 1 000 000 импресии. Имам да речем 10 развити сайта с около 1000 посещения на ден. Инсталирам си един браузър, който се ползва при повечето пунктове на Еврофутбол. Нарича се Refresher и може да си го направиш да рефрешва да речем на всекя 3 секунди (аз съм го правил с 5 за да ми зареди цялата страница и да съм сигурен че импресията ще бъде отчетена). От 1 сайт се правят 12 импресии за 1 минута от едно PC. От 10 сайта ще са 120 за минута 7200 за 1 час или 172 800 импресии за 1 ден от един компютър! Представи си че имам 3 банера да речем: небостъргач малък и голям и хоризонтално каре: това прави 691 200 импресии. Разбира се ако се насираш ще се осетят, но на ден съм си криел по 10-15 000 импресии и на никой не му е правило впечатление. Правил съм го това и знам, че действа 100%
 
Повтарям се: направи ми guest акаунт, в който да видя броя на импресиите. След един час импресиите трябва да са скочили с 40хил. и аз ще ти ги купя.

Прекалено много "ако" има в твоя случай.
И ще бъда откровен - преди години правех 2000 импресии дневно. В един момент регистрирах един от сайтовете в dir.bg и gbg.bg и той стана избор на редактора при едните и сайт на деня при другите. Имах над 2000 посещения и над 15000 импресии.

Познай обаче какво стана в exchange-a ? - Още като съм минал 5000 и системата е спряла да отчита - познай защо? :)
 
Виж сега, няма какво да се доказвам - който мисли че говоря глупости да си изтегли програмата и да опита :wink: И после да сподели тук дали системата на Exchange не е лесно манипулируема 8) А това че са те спряли е нормално, едно е да имаш ежедневно по 1000 уникални, друго е да имаш за 1 ден - 1000 уникални, ставаш съмнителен :arrow:

Както и да е не ми се спори. Опитаите и сами преценете.

П.С. - ако искаш и за 2 лв. ги давай - това си твоя работа :wink: осрахме ти темата, съжалявам за което :oops:
 
те каде ли не ги нареждат тия... аз ги бях сложил пробно на сайта си и след няколко часа като видях отзивите за тях преустанових пробата :lol:
 

Горе