Продава се: Продавам сайтове с хубави .bg домейни

Sky

Well-Known Member
Рейтинг - 96%
24   1   0
Към всеки домейн има сайт. ако си харесате нещо пишете да ви дам статистика и при интерес за покупка и цена.
btr.bg
avtoboya.bg
trafik.bg
carpaintcode.com
tokinfo.bg
akt16.bg
short.bg
aheloy.bg
Barkod.bg
tmz.bg

Ако някои се интересува от akt16.bg можеш да бутнеш и akt16.com направо с платформата която има на него :D

що не направите темата "Продавам следните домейни" и да стане централна тема в която всеки ще може да си пуска домейните за продажба... така се гарантира, че ще е постоянно актуална и всеки ще може да си избира. Иначе отива назад във фийда и се губи сред другите теми. Нещо като във фейса групата за домейни.

Фейсбук групата домейни имам чувство че фейсбук и резна рийча или наистина няма купувачи 😀

Фейса за нищо не става вече особено десктоп версията му... А колкото до страници и рийч нищо безплатно не пуска..
Страници с 100+ хиляди последователи пускаш нещо и е показано на 10 човека за 5 дена :D

Приятелите ти публикуват неща не ги виждаш вместо това ти се показват некролози на хора които не познаваш или някакви бай м*нговци дето нито следваш нито преди това си виждал :D

Не рекламирам отдавна там не знам как е с платената реклама ама последно беше под $4 на продажба трудно.
Иначе за домейните преди бяха голям тренд сега не знам какво става ама интереса наистина е слаб навсякъде.

Фейсбук групата домейни имам чувство че фейсбук и резна рийча или наистина няма купувачи 😀
ми вземи промени заглавието на темата и наистина да стане централна тема и ще има постоянен рийч , така шанса да продадеш домейните е много по-голям , иначе я някой видял темата , я не... тъкмо тук ще се пускат домейни които са интересни, и аз имам няколко за продажба

Общото разводнява.

Сайта с цветовете е готЯн. Даже и позна.

Ако @Sky не възразява и темата се повдига ще кажа че се продават:
firmena.com
hookparty.com
obqva.com
startai.page
wixsale.com (Ако няма да е SaaS които ще предлага създаване на сайтове няма юридически пречки и притеснения от Wix.com Inc)
throwlock.app
throwlock.com
throwlock.io

Ако ти пречат на темата кажи ще махне коментара!

Ако @Sky не възразява и темата се повдига ще кажа че се продават:
firmena.com
hookparty.com
obqva.com
startai.page
wixsale.com (Ако няма да е SaaS които ще предлага създаване на сайтове няма юридически пречки и притеснения от Wix.com Inc)
throwlock.app
throwlock.com
throwlock.io

Ако ти пречат на темата кажи ще махне коментара!
и аз съм пуснал постоянна тема , публикувай ги и там https://www.predpriemach.com/threads/Купувам-Продавам-домейни-постоянна-тема.102147/

Според Калин много се харчат. Даже не стигат за всички. Голям дефицит - хората се записват да чакат на опашка, само и само да се сдобият с какъвто и да е домейн... 🤷‍♀️

Горе