Продавам сайтове

Desisslava Dimitrova

Active Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Здравейте,
Един мой клиент ме помоли да пусна вместо него темата, защото той няма 10 мнения и не може да пусне собствена.
Той е valentin66.
Моля да кореспондирате с него в темата, на мейла или на ЛС. Не изпращайте ЛС на мен!

Продавам сайтовете:

Сайтовете да се верифицират с картинка

Причината е, че нямам време да ги работя.
Моля само сериозни контакти.
За контакт: [email protected]

Последно редактирано от модератор:
От: Продавам сайтове

Много удобно измъкване, видях му профила - Регистриран от Oct 2007. Значи не успя да намери време от тогава да допринесе във форума, даже да беше отделил време както другите лесно би направил 10 мнения. Тарикатчета много, темата ще бъде докладвана на админите за да бъде изтрита, то ако беше така нямаше да има правилата, които ги има!

Извинявам се, че се намесвам.
Валентин е мой клиент от http://searchengines.bg.
Коректен е с плащания и може да се разчита на него. Знам, че се нарушават правилата на форума, но наистина човекът е добър, независимо, че няма необходимия брой мнения.

Не ме интересува от къде е и с кого работи, може да е най-добрия човек, но си има правила, които трябва да се спазват.

всьшност аз виждам друг проблем тук в пазара се навърташе измамник който караше хората да пускат теми всместо него

затова ще е добре

иначе мисля че може да пуснета сайтове за приятел но само верифицирани ще бъдат махнати докато не се верифицират

Горе