Продавам сайт (анализ на продукта + резюме)

emil_vlkv

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
www.tennis-bg.com – Българският Тенис сайт

Както сте се ориентирали по името, сайтът е спортен. Освен за тенис обаче сайтът предлага и Lifestyle рубрика, в която се качват новини, свързани с най-различна тематика.



  1. Домейн:

www.tennis-bg.com – Домейнът е на седмица. Името на сайта бе сменено, заради ключовата дума в домейна.
www.rocketball.eu – Това бе досегашният домейн. Използван е повече от година. Ще бъде активен до пролетта на 2011 г. ,а след изтичането му ще пренасочва към новият домейн.


2. Темплейт:

В момента сайтът използва платен Joomla темплейт. Разполагаме и с изработен от нас темплейт, който също влиза в пакета при продажбата на сайта. Темплейтът се намира на този линк – www.tennis-bg.com/ver1


3. Посещения:

В момента сайтът не се актуализира достатъчно често и затова и посещенията са ограничени. Около 100-на на ден. При редовно качване на новини, както и на статии в Lifestyle рубриката сайтът е достигал и до 2 500 уникални на ден. От голямо значение е редовното качване на новини в Lifestyle рубриката, откъдето идват и голяма част от посещенията.


4. Социални мрежи:

Сайтът има две фен страници във Facebook:

Първата е за качването на спортните новини, в която има около 850 фена - http://www.facebook.com/#!/pages/RocketBall-Blgarskiat-Tenis-sajt/202640054992?ref=ts

Втората може да се използва за качване на новините в рубрика Lifestyle. В тази страница има над 2 200 почитателя - http://www.facebook.com/#!/pages/Neka-tozi-seksi-kartof-ima-povece-fenove-ot-vsicki-prehvaleni-zvezdi/105362809510731?ref=ts


5. Допълнително:

Заедно със сайта има и форум. Форумът е с 9981 Публикации в 497 Теми от 510 Членове. Линк към форума: http://www.rocketball.eu/forum/


6. PR

В момента сайтът е с PR 2. В първите месеци след създаването си (в края на 2008/началото на 2009) началната страница достигна до PR 4, което показва, че в скоро време отново може да се достигне до този ранк.


7. Качване на новини и статии.

Качването на новини в момента се извършва от двама души. Също така имаме списък с партньорски сайтове, от които имаме право да използваме материали. Всичкия контент качен на сайтът Е ЗАКОНЕН.

Ако желаете след успешна продажба на сайта, може да продължим да се занимаваме с качването на материали, срещу допълнително заплащане.


РЕЗЮМЕ:

Ето кратко резюме на всичко, което получавате при закупуването на продукта:

www.tennis-bg.com – готов сайт
www.rocketball.eu – втори домейн, който ще е активен до пролетта на 2011 г. , а след изтичането му ще пренасочва към новият домейн.
www.rocketball.eu/ver1 - специално изработен темплейт за сайта.
http://www.rocketball.eu/forum/ - форум на сайта.
Две фен страници във Facebook:
http://www.facebook.com/#!/pages/RocketBall-Blgarskiat-Tenis-sajt/202640054992?ref=ts
http://www.facebook.com/#!/pages/Neka-tozi-seksi-kartof-ima-povece-fenove-ot-vsicki-prehvaleni-zvezdi/105362809510731?ref=ts



ЦЕНА: По договаряне


ЗА КОНТАКТИ:


gsm: 0895925271
skype: emil_vlkv
или на ЛС
 
Последно редактирано:
От: Продавам сайт (анализ на продукта + резюме)

Старият темплейт временно е неактивен. Получи се проблем при смяната на домейна. Ще бъде възстановен възможно най-бързо. :))
 

Горе