Продава се: Продавам сайт за анонимно споделяне на лични истории

ANONIMNIQ

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
anonimni.com
Функциониращ сайт за анонимно споделяне на лични истории. Сайта е на почти 5 години, опитах да го поддържам до колкото мога, но приятел с който го създадохме почина и нямам възможност да продължа сам да го развивам. Мога да предложа домейна <срока за плащане на домейна изтича Февруари> + бекъп на сайта готов за прехвърляне на ваш хостинг за 700лв. При интерес, моля пишете!
При сериозен интерес съм склонен да се договорим и на коментар по цената!
 
Последно редактирано:
Колеги, още се продава сайта. Писаха ми няколко човека, но никой не е проявил по-сериозен интерес. Свалям цената на 500лв. и съм отворен при сериозен интерес и към предложения от ваша страна за догороворка по цената. Другия месец трябва да се плаща домейна и трябва да реша до тогава какво да правя ако не успея да го продам. Иска ми се да си намери нов собственик, който да продължи да го поддържа, за да не се загубят публикациите на всички хора в него. Ако не успея да го продам ще ми се наложи да взема трудно решение дали да не го закрия.
 
Докато зареди, вече се отказах от това дори да го видя.
Проблема е във вашия "телевизор". Ако говорите за loading screen-а, може да се премахне ако ви дразни - сайта е базиран на WordPress и това е плъгин, направил съм го с прелоудинг, защото според мен така на телефон се усеща почти като приложение.
 

Горе