Продава се: Продавам сайт за вицове

nikste

Active Member
Рейтинг - 90.9%
10   1   0
Продавам сайта vicove.info със следните параметри
  • Домейн на 13 години
  • Сайта е на 8 години
  • Част от съдържанието е авторско
  • Няма реклами и печалби
  • Дневни посещения от 50 до 100
  • Не е монетизиран и рекламиран
  • Авторска система с интересни опции за създаване на картинки с надписи

За кого е подходящ сайта:
  • За хора, които нямат време да събират информация и да създават отново сайт за вицове
  • За предприемачи, които имат големи ФБ страници и могат веднага да започнат да печелят. В сайта има много информация, която е достатъчна за много месеци напред да се линква от Фейсбук. Инвестицията ще се върне за месец-два.

Цена: 500 лева

Намалена на 400 лева!

За контакти:
Николай Николов
Тел: 0894631950
 
Последно редактирано:
Цената е намалена и е само 500 лева за сайт + 13 годишен домейн + хиляди забавни картинки + много удобна система за качване на картинки
 
Последно редактирано:
Цената на сайта е редуцирана сериозно до 500 лева без коментар. Получавате удобна система за създаване и качване на картинки, много уникални картинки и отделно много вицове. Още тук ще издам колко са били печалбите, когато имаше посещения от мои ФБ групи - за 2017-2018 година печалбите бяха 3800 лева! Сайта генерира добра кликаемост ако идват посещенията от групи. За един от модулите това е идеалния вариант защото е направен точно за постове във ФБ групи. Цената е само 500 лева до края на месеца. Ако имате голяма група за 1 месец най-много ще си върнете инвестицията!
 
Последно редактирано:
Сайта все още се продава. Крайна цена 500 лева!
 
Последно редактирано:
Понеже много хора ме питат казвам, че сайта върви с всичко - домейн + сайт + базата + обучение по амин панела + прехвърлянето на ваш сървър

Още един път да кажа: сайта е печелил хиляди левове, които мога да докажа, но с посещения от забавна ФБ група. Имате ли ФБ група инвестицията ви за 1-2 месеца се връща най-много!
 
Точно това е проблема, че подобни неща се котират добре с Фейсбук страница. Ако това не се публикува във facebook няма да е много нужно.
Имам я страничката в предвид и следя темата
Поздрави
Да, колега. Това е най-вече за хора, които имат страници, но искат да насочат трафика към място, което да печелят. В сайтът ми има стотици статии, които са оптимизирани точно за публикуване във ФБ и се показва информация, която именно кара хората да щракат. Разбира се, човек може да си развива сайта и самостоятелно ако има време да качва вицове и забавни картинки.
 
  • Like
Реакции: Pin2
Домейна е платен за още 1 година. Цената остава същата и включва сайт + 13 годишен домейн! + хиляди забавни картинки + много удобна система за качване на картинки + съпорт по прехвърляне и обучение с админ панела
 
А кой е сайта,дайте да погледнем.Така само с приказки,как да се заинтригува човек.Сложете домейна,за да може хората да го проверят,за да има по голям интерес.
 
А кой е сайта,дайте да погледнем.Така само с приказки,как да се заинтригува човек.Сложете домейна,за да може хората да го проверят,за да има по голям интерес.
Колега, в темата съм описал кой е сайта
 
Крайната цена е само 400 лева - сайт + 13 годишен домейн! + хиляди забавни картинки + много удобна система за качване на картинки + съпорт по прехвърляне и обучение с админ панела
 

Горе