Продавам сайт за групово пазаруване

От: Продавам сайт за групово пазаруване

Купувам го, повече информация в ТКЗС-то.
 
От: Продавам сайт за групово пазаруване

Прати на лично,сайта от кога оперира ,какво е инвестирано в реклама,колко петрибители има,какви са му печалбите
 
От: Продавам сайт за групово пазаруване

Раздел Пазар трудно ли се намира, та реши тук да пуснеш темата. Ще ти пратя компас на лично
 
От: Продавам сайт за групово пазаруване

Ще може ли GPS координати? Вкъщи съм.
 
От: Продавам сайт за групово пазаруване

тия сайтове за групово пазаруване взеха да ги разпродават групово е**си
 
Re: От: Продавам сайт за групово пазаруване

Раздел Пазар трудно ли се намира, та реши тук да пуснеш темата. Ще ти пратя компас на лично
Няма достатъчно мнения за да пише в пазара, за това е пуснал темата тук, което поне колкото да е в разрез с правилата е по-добре от колкото да наспами 10 произволни теми с "мдаааа", "мхм", "да и аз тъй мисла".

В момента в пазара, съфорумник продава сайт, твърдейки, че печели по 3к на месец - явно има файда от тях :)
Абе нещо съм се размекнал, най-вероятно заради лятната умора и слънцето, та за това му го спестих в темата, а и тази тема вече е в кофата, та тук будала няма да намери. Продавача е тръгнал да лови шарани с кукичка за часовници. Спестих му го в темата му, ама тази и без друго е в кофата, ще си позволя да направя едно свободно разсъждение.
Той продавача хубаво казва, че прави 3000 лева, само, че това не му е чистата печалба, а някакъв вид оборот (даже не стана много ясно какво точно е).
Аз понеже си падам малко бакалин, ще си направя една кръчмарска сметка, пък да видим колко от вас ще са съгласни с тезата ми, а проблемите идват от следното:
1. Разходи за хостинг - продавача хубаво е казал, че продава сайта с хостинга за година, ама нали се сещате, че ако сайта се популяризира и се накачулят 500 мамути тръгнали да търсят кола маска на промоция от 14 лева, вместо на стандартната цена от 18, споделения хостинг ще клекне, та ще ви се наложи да минете на vps? Тук заминаха 50 лева минимум.
2. Разходи за гориво - е едва ли някой си мисли, че ще му дойдат потенциални продавачи на услуга/продукт, за да го молят да включат офертата им в сайта. Ще трябва да се поизпотиш и да обиколиш 5-10-15 местенца - 200 лева на месец.
3. Разходи за телефон - същото като горното - контакти ще трябва да се водят, няма начин да водиш подобен бизнес без да направиш едни 100 лева на месец.
4. 1200 лв. разходи - заплата на счетоводителка и осигуровки на управителя, реклама. Това продавача сам си го каза.

Разходи на месец - 1500 лв. 3000 лева оборот по 10-15% печалба (практически на нашия пазар е невъзможно, поне в момента да се прави по-голяма, още повече пък в тази нисша, която е повече от пренаселена).
Е направете си сметката какви дивиденти носи въпросния сайт. Според мен по-скоро работи на загуба.
Аз лично бих вложил въпросните 20 000 лева искани от продавача в разработката на 10 сайта, които от реклама ще ми носят в пъти по-голяма печалба (а и няма да бъда на загуба на където ме навеждат кръчмарските ми сметки от по-горе).

тия сайтове за групово пазаруване взеха да ги разпродават групово е**си
Като се пръкнаха повече такива сайтове от колкото дървета има в Борисова градина, напълно нормално е.
 
Последно редактирано:
о не беше в пазара а в секцията за инструменти че даже и репроти беше напускал и както ми беше прекипяло замина за кофата

откъде да го знам че не е поредния изманик

в пазара не се изискват мнения (стига да си нацели секцията) вече а просто да си попълни информацията за сайта които продава а не да седи малко

като продава прасе в чувал :)
 
Последно редактирано от модератор:
Това за информацията и за мненията не го знаех :) Е хубаво е, че ще има по-малко спам, но пък на мен ще ми липсва възможността да преценя що за продавач/купувач е човека, която ми се даваше от първите 10 публикации във форума.
 
бяха върнати 10 поста за секцията Продава се

все пак искаме купувачите да могат да преценяват продавачите :)
 
Последно редактирано от модератор:
Както вече отбелязах се смях със сълзи на горното :)
По-темата. В Продава се, не е задължително да има такова изискване. Аз по-скоро имах предвид секцията за Freelancer-и. В последно време се нагледах на обещания за "професионална" работа, а самият професионалист допуска повече правописни грешки от мен. Да не говорим, че явно не разбират, че всякакъв вид препинателни знаци, скобички и т.н. ТРЯБВА да бъдат плътно до последната дума и на един спейс от следващата.
Някак си изглежда несериозно оферта от сорта на:
Дрън, дрън, дрън, аз Ви обещавам професионални статии, като:
-обещавам да направя рисърча
-ще бъдат на професионално ниво(завършил съм в Англия).
Е работил съм с няколко колеги от форума и съм повече от доволен, но съм работил с тях само на база мненията им във форума, примерно Lili - останах повече от доволен от свършената от нея работа. Но пък с писатели, като този от горния пример (да, наистина има такава оферта в пазара), ще трябва да си сменям професията на редактор!
 
:) затова има едно неписано правило че не се пише по форуми като си леко неадкватен щото никога не е късно да станеш за резил :) ама се случва ще се премисли и за секцията за фрилансърите

хайде аз зичезвам по задачи
 
От: Продавам сайт за групово пазаруване

А на мен ми омръзна от подобни хлапета на по 15-16 години които се мислят за големи админи и спамят в собственият си форум повече от другите потребители.Нали за това са тези форуми за да се помогне на хората и да намерят това което търсят.
 

Горе