Продавам сайт за интернет аукциони

thedjhodja

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте!Продавам сайт за интернет аукциони.Сайта е система със авторски дизайн и добавени допълнително скриптове.Разполага със админ панел за управление.Регистриран е преди около 2 месеца към Dynadot.com и не е регистриран във българските търсачки(реклами и др.).Сайта се продава защото скоро ще пътувам във чужбина и нямам време да се занимавам със него.Превода на сайта е завършен на 95% без админ панела.Продава се със домейна без хостинг може и по отделно.
Ако някой прояви интерес да пише на ЛС .

Условията на търга:
Начална цена 50лв, стъпка 10 лв, продължителност до 10.00 часа на 01.05.2012 (форумно време)

<br /><br /> Домейн Име | URL: http://mikrobazar.com<br /><br />Приблизителна Цена: няма<br /><br />Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 13.02.2012/13.02.2013<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Page Rank: N/A<br /><br />Уникално Съдържание: Няма Съдържание<br /><br />Система: N/A<br /><br />Дизайн: Къстъм<br /><br />Начини на Плащане: moneybookers<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />Адрес на картинката за верификация (виж правилата): http://mikrobazar.com/marketplace.gif<br /><br />
 
От: Продавам сайт за интернет аукциони

Интересява ме само системата, без домейна. Пиши ми ЛС.
 
Re: От: Продавам сайт за интернет аукциони

Интересява ме само системата, без домейна. Пиши ми ЛС.

Системата е PHP Auction Pro. Имай предвид, че цената и стартира от 600$ и при обявената по-горе цена от 50 лева за начало на търга съм склонен да мисля, че на сайта се ползва нулната версия, което може да те донесе сериозни проблеми на главата.

Едит: Моя грешка, не е горната система, а Php Pro Bid и цената и почва от 170$.
 
Последно редактирано:
От: Продавам сайт за интернет аукциони

Ясно, ако е тъй не ми трябва.
Щото автора на темата е писал "система с добавени допълнителни скриптове" помислих си, че може да е нещо фрий, ама барнато и доискусурено
 
Код:
http://www.phpprobid.com/auction-software-demo/

Цената и тук

Код:
http://www.phpprobid.com/pricing.php
 
От: Продавам сайт за интернет аукциони

Да системата е PHP Probid.дизайна е авторски и има добавени скриптове и преведен на Български
 
Имам един въпрос към теб thedjhodja - не мислиш ли, че е некоректно към автора на системата да продаваш нулната система? А не мислиш ли, че е некоректно към евентуалния купувач да не споменеш в обявата, че продаваш нулната система?
 
От: Продавам сайт за интернет аукциони

Аз съм написал ,че е система само дизайна и превода е авторски,хората които са ми писали на лично съм споменал.Както 99,99 процента от PHPPROBID сайтовете във България са nulled не мисля ,че ще има проблем за купувача точно това.
 
1. Липса на официални обновления - дупка в сигурността, а и много бъгове
2. Нулната система от незнаен индиец - дупка в сигурността, а и много бъгове (възможни целенасочено сложени дупки)
3. Възможни проблеми с DMCA оплаквания и хостинг доставчика (не случайно по-горе не сложих живи линкове, за да не случи евентуално да забележат сайта ти от линк тук).
4. Продаваш система за която нямаш права, но пък търсиш пари за превод и темплейт - двоен аршин, не мислиш ли? Разбирам да продаваше само темплейта или езиковите файлове по които ти си работил - окей, но да продаваш чужда и платена работа без да имаш право на това, според мен е некоректно.
 
От: Продавам сайт за интернет аукциони

Аукциона продължава ,ако има желаещи да пишат на ЛС
 
От: Продавам сайт за интернет аукциони

Мисля, че е редно да кажеш за аукциона - в темата ли се наддава, защото ако е на ЛС, аз няма как да знам каква цена е стигнал търга и може да чакам последния момент да предложа 60лв..
 
От: Продавам сайт за интернет аукциони

Наддава се във темата както си е реда,за въпроси пишете на ЛС
 
От: Продавам сайт за интернет аукциони

50 лева за системата с добавените скриптове + превода + домейна давам.
 
От: Продавам сайт за интернет аукциони

И за това ли оспами целия форум вчера? Явно рамото от кулайс не ти е наляло акъл в главата. Гледам пак си на същото положение, черен като прегорял германски летовник.
 
От: Продавам сайт за интернет аукциони

Търгът е приключил.Спечелен е от delones.Честито
 

Горе