Продавам сайт за музикални видео клипове

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Продавам нов сайт: http://balkanhit.com

Системата е добре позната - PHP Melody, но е Nulled. Планирах като кача достатъчно клипове в сайта (както и направих) да го разпространя и да си платя за лиценз, но за съжаление изникнаха някои работи и нямам време за сайта.

Сайтът го направих и качих клиповете, но както казах в момента просто нямам никакво време и още не съм започвал да го разпространявам => няма никакъв трафик.

Сайта се продава без хостинг. Ако искате хоствайте при мен за 3 лв на месец, като хоста е с неограничени параметри (просто ви оставям сайта на моя акаунт в хостгатор) или елате тук и вижте как да вземете хостинг за 1 цент.

Цена: 30лв Мога да разменя сайта срещу друг ако ми хареса или срещу РЕКЛАМА на мой сайт.

П.С.: Офертата отново е валидна, поради причината, че купувача се опита да прави някакви измами и да не плати, но не стана.

Последно редактирано:
От: Продавам сайт за музикални видео клипове

Е бате да беше сменил логото поне :D

Бате, вземи изтегли системата, инсталирай я, купи домейн, качи 1000 клипа и тогава ми кажи дали 30лв не са добра оферта :)

Бате, вземи изтегли системата, инсталирай я, купи домейн, качи 1000 клипа и тогава ми кажи дали 30лв не са добра оферта :)

Аз не съм казал нищо за офертата :) Тя си е добра просто не ми прави добро впечатление като видя готова система, която логото не е сменено незнам къде ми бърка :D :D :D
Иначе за 30 лева си е типтоп :)

А сега се сетих като е нулед не могат ли да ти направят проблем създателите, че не си купил лиценз :) Питам защото имам други системки, които са такива и да знам дали мога да ги ползвам без да ми правят проблеми :)

Могат, разбира се. Все пак са техни правата. Той затова си е казал, че планът е бил да я купи.

аЗ СЪМ Я ПОЛЗВАЛ 6 МЕСЕЦА НУЛЕД
НИКОЙ нищо не ми каза
домейна е 15 лева и 15 лева за труда си струва че даже е и на бг изцяло !
превода е бонус кво убау и проблевма с кирилицата в коментарите е решен ?

редактирано мнение

Последно редактирано:

Отново провалена сделка. Уеб сайтът отново е на пазара.

Мога да разменя сайта срещу друг ако ми хареса или срещу РЕКЛАМА на мой сайт.

Това "срещу РЕКЛАМА на мой сайт" ме привлече" :)

Мога да предложа реклама за 50 лева (бонусът е, тъй като не получаваш сумата директно). Ако си навит, може да обсъдим кой твой сайт, в кой мой и за колко време.

Сайтът вече е продаден.

Наистина.

Не, наистина този път е 100% продаден и повече няма да видите тази тема :)

Горе